Waarde, Dagwaarde Skoda Felicia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Felicia?

Waarde, Dagwaarde Skoda Felicia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Felicia?

Waarde auto

Skoda Felicia

De Skoda Felicia is een product van Tsjechische Skoda een groep die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. De Skoda Felicia blinkt uit in comfort en ruimteaanbod.

Het veercomfort van de Skoda Felicia is zeer goed en in de bochten merk je dat ook. Een minpunt is wel dat het geluid van wegoneffenheden best duidelijk wordt doorgegeven, maar daardoor wordt de Skoda Felicia niet oncomfortabeler. De Skoda Felicia is voorzien van een paar goede stoelen die een zeer goed comfort geven.

De personen voorin zitten heerlijk in de Skoda Felicia, dat wil niet zeggen dat het achterin dan minder is zelfs zitten volwassenen ook nog lekker achterin. De bediening van de auto mag nog wel iets minder houterig.

De Skoda Felicia loopt op benzine en heet een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Skoda Felicia heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Skoda Felicia beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Skoda Felicia heeft een lengte van 4237 mm, een breedte van 1635 mm en een hoogte van 1420 mm.

Overigens heeft de Skoda Felicia een gewicht van 1055 kg en heeft hij een tankinhoud van 42 liter. Met 7,9 liter kun je met de Skoda Felicia 100 km rijden. De Skoda Felicia kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de auto 165 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,0 dB.

Uitvoeringen Skoda Felicia
Benzine uitvoeringen
– Skoda Felicia 1.3 Classic
– Skoda Felicia 1.3 Friend
– Skoda Felicia 1.3 GLX
– Skoda Felicia 1.6 Funline
– Skoda Felicia 1.6 GLX
– Skoda Felicia 1.6 LX
Diesel uitvoeringen
– Skoda Felicia 1.9 GLXD
– Skoda Felicia 1.9 GLXD Friendship
– Skoda Felicia 1.9 LXD

Waar kunnen we u mee helpen?