Waarde, Dagwaarde Skoda Octavia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Octavia?

Waarde, Dagwaarde Skoda Octavia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Octavia?

Waarde auto

Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een product van Tsjechische Skoda een groep die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. Er zijn nog mensen die twijfelen of ze een Skoda Octavia kopen, maar dit is belachelijk want in de Skoda Octavia zit de techniek van de Volkswagen.

De Skoda Octavia is een zeer forse auto en dat komt mede doordat hij een lengte van 4,57 meter heeft en een bagageruimte van 580 liter. De Skoda Octavia beschikt over een 2,0-liter turbodiesel motor die een vermogen van 140 pk levert, met een koppel van 320 Nm.

De Skoda Octavia zal de automobilist goed aanspreken als het gaat om zijn zachte vering. Skoda richt zich op de comfort gestelde automobilist. Dat blijkt uit de hoge positie van de stoelen. De stoelen zijn zeer zacht, prettig van vorm en afmetingen.

Als we naar achteren gaan in de Skoda Octavia zien we dat daar een zee aan beenruimte is op de achterbank. Zodra je deze achterbank nog weg klapt krijg je een laadruimte van 1.620 liter! Alle portierruiten van de Skoda Octavia zijn elektrische bedienbaar en standaard heef hij ook in de achterbumper parkeersensoren zitten. De Skoda Octavia rijdt verdienstelijk en biedt een goed comfort.

De Skoda Octavia loopt op diesel en heeft een pompverstuiver als brandstofsysteem. De Skoda Octavia heeft een cilinderinhoud van 1968 cc. De Skoda Octavia beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Skoda Octavia heeft een lengte van 4572 mm, een breedte van 1769 mm en een hoogte van 1462 mm.

Overigens heeft de Skoda Octavia een gewicht van 1310 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 6,9 liter kun je met de Skoda Octavia 100 km rijden. De Skoda Octavia kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 208 km/h. Verder produceert de auto bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,9 dB.

Uitvoeringen Skoda Octavia
Diesel modellen
– Skoda Octavia 1.9tdi ambition business roetf.
– Skoda Octavia 1.9tdi ambition roetf.
– Skoda Octavia 1.9tdi comfort roetf.
– Skoda Octavia 1.9tdi go roetf.
– Skoda Octavia 2.0tdi ambition business roetf.
– Skoda Octavia 2.0tdi elegance business roetf.
– Skoda Octavia 2.0tdi elegance roetf.
Benzine modellen
– Skoda Octavia 1.4 comfort
– Skoda Octavia 1.4tsi ambition
– Skoda Octavia 1.4tsi elegance
– Skoda Octavia 1.6 ambition
– Skoda Octavia 1.6 comfort
– Skoda Octavia 1.6 go
– Skoda Octavia 1.8tsi ambition
– Skoda Octavia 1.8tsi elegance

Waar kunnen we u mee helpen?