Waarde, Dagwaarde Skoda Roomster | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Roomster?

Waarde, Dagwaarde Skoda Roomster | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Roomster?

Waarde auto

Skoda Roomster

De Skoda Roomster is een product van Tsjechische Skoda een groep die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. De instap van de Skoda Roomster is iets hoger dan die van een gewone auto. De zitpositie achter het stuur is zeer goed. Een goed uitzicht naar voren en een lekkere stoel.

De bedieningsknoppen en de radio zitten op de goede hoogte in de Skoda Roomster. Een minpunt van de Skoda Roomster is het matige zicht schuin naar achteren, dat komt door de enorme C-stijlen. De Skoda Roomster is er in een 1.2, 1.4, 1.6 en een 1.9-liter motor.

De Skoda Roomster beschikt over drie losse stoelen achterin, deze zijn alle drie afzonderlijk te verschuiven. Ook zijn de rugleuningen verstelbaar en neerklapbaar.

De Skoda Roomster loopt op benzin en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Skoda Roomster heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Skoda Roomster beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Skoda Roomster heeft een lengte van 4205 mm, een breedte van 1684 mm en een hoogte van 1607 mm.

Overigens heeft de Skoda Roomster een gewicht van 1150 kg en een tankinhoud van 55 liter. Met 8,0 liter kun je met de Skoda Roomster 100 km rijden. De Skoda Roomster kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 184 km/h. Verder stoot de auto 168 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,0 dB.

Uitvoeringen Skoda Roomster
Diesel modellen
– Skoda Roomster scout 1.4tdi roetf.
– Skoda Roomster scout 1.9tdi roetf.
Benzine modellen
– Skoda Roomster scout 1.4
– Skoda Roomster scout 1.6
– Skoda Roomster scout 1.6 tt aut

Waar kunnen we u mee helpen?