Waarde, Dagwaarde Skoda Superb | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Superb?

Waarde, Dagwaarde Skoda Superb | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Superb?

Waarde auto

Skoda Superb

De Skoda Superb is een product van Tsjechische Skoda een groep die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. De Skoda Superb lijkt veel weg te hebben van de Volkswagen Passat.

Doordat hij veel op de Volkswagen Passat lijkt zo het kunnen zijn dat het succes de Skoda Superb in de weg staat. De Skoda Superb is een indrukwekkende en deftige auto.

De Skoda Superb is standaard uitgerust met automatische airco, een boordcomputer, mistlampen, een regensensor en een paraplu. De Skoda Superb heeft een 1.8-liter motor die een vermogen van 150 pk kan leveren met een koppel van 210Nm.

De Skoda Superb heeft maar liefst vijf versnellingen. Het schakelen in de Skoda Superb gaat lekker soepel en gemakkelijk. De Skoda Superb is zeer geschikt voor de snelweg. Van de binnenkant ziet de Skoda Superb er bijna hetzelfde uit als de Volkswagen Passat.

Dat betekent een goede bouwkwaliteit, gemakkelijke bediening een goede auto dus.

De Skoda Superb loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Skoda Superb heeft een cilinderinhoud van 1781 cc. De Skoda Superb beschikt over voorwielaandrijving en is een sequenti_le automaat met vijf versnellingen. De Skoda Superb heeft een lengte van 4803 mm, een breedte van 1765 mm en een hoogte van 1469 mm.

Overigens heeft de Skoda Superb een gewicht van 1467 kg en heeft hij een tankinhoud van 62 liter. Met 9,1 liter kun je met de Skoda Superb 100 km rijden. De Skoda Superb kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 212 km/h. Verder stoot de Skoda Superb 228 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,5 dB.

Uitvoeringen Skoda Superb
Diesel modellen
– Skoda Superb 1.9tdi business edition
– Skoda Superb 1.9tdi classic
– Skoda Superb 1.9tdi comfort
– Skoda Superb 2.0tdi business edition 103kw roetf.
– Skoda Superb 2.5tdi business edition
– Skoda Superb 2.5tdi business edition tt aut
– Skoda Superb 2.5tdi comfort
Benzine modellen
– Skoda Superb 1.8t business edition
– Skoda Superb 1.8t business edition tt aut
– Skoda Superb 2.0 business edition
– Skoda Superb 2.8 v6 business edition
– Skoda Superb 2.8 v6 business edition tt aut

Waar kunnen we u mee helpen?