Waarde, Dagwaarde Toyota Auris | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Auris?

Waarde, Dagwaarde Toyota Auris | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Auris?

Waarde auto

Toyota Auris

De Toyota Auris is een auto van het merk Toyota. De naam Auris is een afleiding van het Latijnse woord voor goud. De Toyota Auris is de opvolger van de Toyota Corolla. In Japan werd dit model ook wel Blade genoemd. De Toyota heeft een hoge cabine en verder valt ons op dat de auto grote koplampen heeft, en dat de mistlampen zijn verzonken.

De Toyota Auris heeft vier grote deuren. Verder heeft hij grote achterlichten dus echt een stoer uiterlijk. De Toyota Auris biedt voldoende ruimte om je bagage kwijt te kunnen. In de Toyota Auris is de zithoogte en de rugleuning prima, verder is er genoeg hoofd- en beenruimte in de auto. Dat komt door de uitholling in de rug van de voorstoelen.

De voorstoelen kunt u op een fikse lengte verschuiven zodat je ook een ideale zitpositie kan cre_ren voor langere mensen. Deze luxe auto heeft een dynamiek afgestemd onderstel. Hij is nogal vrij stevig. Hinderlijk is hij zeker niet want hij ligt goed op het wegdek.

De besturing van de Toyota Auris voelt plezierig aan en ondersturing vind pas plaats als je echt alles uit de kast willen halen met deze auto. Toyota zet hoog in met de Auris en ze kunnen dat ook voor een deel waar maken.

De Toyota Auris loopt zowel op benzine als op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Toyota Auris heeft een cilinderinhoud van 1998 cc. De Toyota Auris beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De lengte van de Toyota Auris bedraagt 4220 mm, de breedte bedraagt 1760 mm en de hoogte bedraagt 1515 mm.

Overigens heeft de Toyota Auris een gewicht van 1360 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 6,8 liter kunt u met de Toyota Auris 100 km rijden. De Toyota Auris kan een topsnelheid van 195 km/h bereiken. Verder stoot de Toyota Auris 151 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,7 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?