Waarde, Dagwaarde Toyota Avensis | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Avensis?

Waarde, Dagwaarde Toyota Avensis | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Avensis?

Waarde auto

Toyota Avensis

De Toyota Avensis (nieuwe versie) loopt al weer mee sinds het jaar 2003. Deze sterke auto met 177 pk heeft dan ook heel wat te bieden. De Toyota Avensis is er niet in een automaat.

Zoals we al zeiden heeft de Toyota 177 pk, daarmee is het een vlotte auto die 9,0 seconden nodig heeft om van stilstand naar de 100 km/h te gaan. De Toyota Avensis is niet alleen snel maar ook zeer stil. De Toyota Avensis beschikt over een lange versnellingspook die genoeg schakelgevoel biedt en hij gaat zonder problemen door de zes verzetten heen.

De Toyota Avensis heeft een hoge zitpositie en zeer zachte stoelen. Het stuurwiel had wel wat verder naar de bestuurder mogen komen. De verstelbaarheid van de stoelen in de Toyota Avensis is wel zeer irritant deze mogen ze van ons dan ook wel veranderen wanneer er een update versie komt of een opvolger van de Toyota Avensis. De Toyota Avensis biedt genoeg ruimte achterin. Zelfs de mensen met lange stelten hebben genoeg plek achterin. De Toyota Avensis heeft standaard een navigatiesyteem met groot scherm, knie airbags en natuurlijk is deze auto voorzien van vijf Euro NCAPsterren als het gaat om de bescherming van de inzittenden.

De Toyota Avensis loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Toyota Auris heeft een cilinderinhoud van 2231 cc. De Toyota Avensis beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Toyota Avensis heeft een lengte van 4645 mm, een breedte van 1760 mm en een hoogte van 1480 mm.

Overigens heeft de Toyota Avensis een gewicht van 1435 kg en hij heeft een tankinhoud van 60 liter. Met 8,3 liter kunt u met de Toyota Avensis 100 km rijden. De Toyota Avensis kan een topsnelheid bereiken van 220 km/h. Verder stoot de Toyota Avensis 161 g/km aan CO2 uit en hij produceert met een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 63,3 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?