Waarde, Dagwaarde Toyota Aygo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Aygo?

Waarde, Dagwaarde Toyota Aygo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Aygo?

Waarde auto

Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een auto van het merk Toyota. De Toyota Aygo is een zeer leuke en compacte stadsauto. Deze auto is gebouwd door de Toyota, Citro_n en Peugeot. Daarvoor hebben ze een nieuwe fabriek moeten bouwen. Deze staat in Kolin in Tsjechi_.

Toyota heeft geprobeerd om de Toyota Aygo een identiteit te geven die aansluit op die van het merk Toyota. Zo heeft de Toyota Aygo een voor en achterkant die totaal verschillen van zijn drielingbroertjes.

De Toyota Aygo is zowel als drie- en vijf-deurs te verkrijgen. De voorstoelen zijn zeer makkelijk voorover te klappen zodat je ook makkelijk kunt instappen in drie-deurs versie. Het interieur van de Toyota Aygo is zeer vriendelijk en orgineel.

In de Toyota Aygo is er genoeg ruimte om voorin te zitten, alleen zit je vrij rechtop. Het stuur van de Toyota Aygo is alleen in hoogte verstelbaar. Achterin heb je minder ruimte je kunt er niet gemakkelijk achterin gaan zitten. Ook is dit niet echt een boodschappen auto want met zijn 130 liter kofferbak kun je de wekelijkse boodschappen bijna niet kwijt.

De Toyota Aygo is een driecilinder. De motor die ze gebruiken wordt ook gebruikt voor de Toyota Yaris. Elke uitvoering van de Toyota Aygo heeft een stuurbekrachtiging.

Het onderstel van de Toyota Aygo geeft korte hobbels door. Soft is het onderstel dus niet. Verder heeft de Toyota Aygo wel comfort en op de snelweg is de Toyota Aygo vrij stabiel. Standaard zit er in de Toyota Aygo een Airbag in het stuurwiel en ook in het dashboardkastje, maar wil je zijairbags dan ligt het eraan welke luxe versie u hebt aangeschaft.

De Toyota Aygo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Aygo heeft een cilinderinhoud van 998 cc. De Toyota Aygo beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Aygo heeft een lengte van 3410 mm, een breedte van 1615 mm en een hoogte van 1465 mm.

Overigens heeft de Toyota Aygo een gewicht van 765 kg en heeft hij een tankinhoud van 35 liter. De Toyota Aygo heeft 8,7 liter nodig om 100 km te rijden. De Toyota Aygo kan een topsnelheid bereiken van 157 km/h. De Toyota Aygo stoot 109 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,9 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?