Waarde, Dagwaarde Toyota Camry | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Camry?

Waarde, Dagwaarde Toyota Camry | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Camry?

Waarde auto

Toyota Camry

De Toyota Camry is een auto van het merk Toyota. De Toyota Camry is het grootste model van de Toyota modellen. De Toyota Camry is niet echt een wilde auto. Maar door de lange neus en zijn lange koplampen oogt hij wat sportiever.

De Toyota Camry heeft een grote achterkant, daardoor is de overzichtelijkheid niet optimaal. De Toyota Camry heeft een kofferbak met ongelovelijk veel ruimte de bagageruimte telt maar liefst 587 liter, dat is een record in de sedanklasse.
Achterin de Toyota Camry heb je genoeg ruimte, je kunt dan nog eens op langdurige ritten gaan verzitten. Met een lengte van 1.80 meter aai je al bijna tegen de bovenbekleding van de auto.

In de Toyota Camry is het meubilair helemaal afgestemd op comfort. De voorstoelen zijn erg vlak maar zitten prima, al is de zijdelingse steun bijna niet van toepassing. De Toyota Camry beschikt over leren bekleding en de stoelen zijn elektrisch te verstellen en te verwarmen.

Ook zitten er standaard in automatische airco, cruise control, elektrische ramen, regensensor en geluidsinstallatie. De vering en demping van de Toyota Camry zijn zeer goed, de inzittende krijgen dan ook weinig mee van de ellende in de weg die de banden tegenkomen. De Toyota Camry is een comfortabele reisauto. Voor 37.000 euro heeft u al een Toyota Camry.

De Toyota Camry loopt op benzine en heeft een multipoint injectie. De Toyota Camry heeft een cilinderinhoud van 2362 cc. De Toyota Camry beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen of een automaat met vier versnellingen. De Toyota Camry heeft een lengte van 4815 mm, een breedte van 1795 mm en een hoogte van 1500 mm.

Overigens heeft de Toyota Camry een gwicht van 1390 kg en een tankinhoud van 70 liter. De Toyota Camry heeft 10,3 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. Verder kan de Toyota Camry een topsnelheid bereiken van 200 km/h en hij stoot 233 g/km aan CO2 uit. Verder produceert de Toyota Camry bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?