Waarde, Dagwaarde Toyota Celica | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Celica?

Waarde, Dagwaarde Toyota Celica | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Celica?

Waarde auto

Toyota Celica

De Toyota Celica is een auto van het merk Toyota. De Toyota Celica is een sportieve auto, het is een coup_ model. De Toyota Celica heeft maar liefst 192 pk onder de motorkap liggen en dat is niet niks.

De auto weegt slecht 1.115 kilo. De Toyota Celica maakt veel geluid wat ook wel mooi is bij zo’n sport model. Schakelen met de Toyota Celica kun je maar al te goed. Hij schakelt met korte slagen en hij heeft een koppelingspedaal die snel aangrijpt. De besturing van de Toyota Celica is zeer licht, wel is hij erg exact. De demping van de Toyota Celica is zeer stevig. Omdat de vering van de Toyota Celica sportief is afgesteld helt de auto als gevolg weinig over in de bochten.

Het interieur van de Toyota Celica straalt een en al sportiviteit uit. De Toyota Celica beschikt over een sportstuur met drie spaken, sportstoelen, een korte leren pook, oranje beschildering van de wijzerplaten en de aluminium pedalenset.

De sportstoelen bieden genoeg zijdelingse steun. Het stuur van de Toyota Celica is niet in diepte te verstellen. Voor een Coup_ heeft hij nog aardig wat bagageruimte alleen is de kofferbak niet al te diep. De Toyota Celica is er al vanaf к 38.350,-. Wie van sportief rijden houdt kan makkelijk met deze Toyota Celica overweg.

De Toyota Celica loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Celica heeft een cilinderinhoud van 1796 cc. De Toyota Celica beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Toyota Celica heeft een lengte van 4350 mm, een breedte van 1735 mm en een hoogte van 1315 mm.

Overigens heeft de Toyota Celica een gewicht van 1115 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. De Toyota Celica heeft 8,4 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. De Toyota Celica kan een topsnelheid bereiken van 225 km/h. Verder stoot de auto 200 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?