Waarde, Dagwaarde Toyota Corolla | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Corolla?

Waarde, Dagwaarde Toyota Corolla | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Corolla?

Waarde auto

Toyota Corolla

De Toyota Corolla is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Corolla is echt een business light class. Een mooie zakenauto voor minder geld. Met een lengte van 4,5 meter zit de Toyota Corolla een beetje tussen de zakenrijder en de populaire gezinsauto’s in.

De Toyota Corolla is voorzien van licht metalen velgen, bumperspoilers en kloeke verlichtingsblokken. Het is een luxe maar ook nette auto. Wat minpunten aan de Toyota Corolla zijn dat de kofferbak niet al te ruim is en dat deze zeer slecht is afgewerkt.

Het omklapmechanisme van de rugleuningen zijn ook wat minder, deze zijn moeizaam om te klappen. De Toyota Corolla heeft een zacht aanvoelend dashboard, ook de deuren en comfortuitrusting zijn goed afgewerkt. De Toyota Corolla is plezierig en dat komt omdat deze auto ruim genoeg is om goed te kunnen zitten. Het stuurkolom is meervoudig te verstellen. En de stoelen zijn ook in hoogte te verstellen zodat je een ideale zitpositie kunt cre_eren. De Toyota Corolla heeft het achterin ook goed voor elkaar want er is ruim voldoende ruimte voor de achterpassagiers.

Onder de kap van de Toyota Corolla bevindt zich een 124 pk-motor. Deze kan het allemaal goed aan. Als de Toyota Corolla hoog in de toeren komt dan blijft de auto opmerkelijk stil.

Het onderstel van de Toyota Corolla biedt voldoende comfort, maar de auto helt niet echt enthousiast over als je met de auto door de bochten gaat. De besturing van de Toyota is voorspelbaar en heel erg direct.

De Toyota Corolla loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Corolla heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Toyota Corolla beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Corolla heeft een lengte van 4540 mm, een breedte van 1760 mm en een hoogte van 1470 mm.

Overigens heeft de Toyota Corolla een gewicht van 1215 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. De Toyota Corolla heeft 7,9 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. De Toyota Corolla kan een topsnelheid bereiken van 195 km/h. Verder stoot de auto 162 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,2 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?