Waarde, Dagwaarde Toyota Funcruiser | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Funcruiser?

Waarde, Dagwaarde Toyota Funcruiser | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Funcruiser?

Waarde auto

Toyota FunCruiser

De Toyota FunCruiser is een auto van het Japanse merk Toyota. In het jaar 1994 werd de Toyota Funcruiser geproduceert. Deze RAV4 was zeer populair en werd ook in de rest van de wereld warm onthaald.

De Toyota FunCruiser is uitgerust met permanente vierwielaandrijving en hij heeft een twee liter-motor onder de kap liggen. De Toyota FunCruiser heeft een uiterlijk dat past bij een stoere maar toch symphatieke semi-terreinauto.

De Toyota FunCruiser is echt gemaakt voor in de stad en de buitenweg. Er is ook nog een ander model van de Toyota FunCruiser, dat is de Toyota FunCruiser Softtop. Deze heeft een stukje uitneembaar dak. De Toyota FunCruiser is dus uitgerust met de 2.0 liter-motor. Deze levert een vermogen van 128 pk.

De Toyota FunCruiser is goed handelbaar en hij is messcherp. De Toyota FunCruiser heeft een vertrouwde wegliggingskarakteristiek. De koppeling doet precies wat hij moet doen, hij schakelt zeer precies en direct. De Toyota FunCruiser heeft een beperking tot bagageruimte, deze is zeer klein. Voor de achterpassagiers is de beenruimte net voldoende in de Toyota FunCruiser.

De auto is niet echt weggelegd voor lange bestuurders, deze krijgen gegarandeerd problemen met hun onderdanen. Dat komt omdat de stoel niet ver genoeg naar achteren kan.

De Toyota FunCruiser loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota FunCruiser heeft een cilinderinhoud van 1998 cc. De Toyota FunCruiser heeft beschikking over voor en achterwielaandrijving en het is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota FunCruiser heeft een lengte van 3715 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1660 mm.

Overigens heeft de Toyota FunCruiser een gewicht van 1185 kg en heeft hij een tankinhoud van 58 liter. De Toyota FunCruiser heeft 10,1 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. Verder kan de Toyota FunCruiser een topsnelheid bereiken van 170 km/h. De Toyota FunCruiser stoot 229 g/km uit aan CO2 en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,5 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?