Waarde, Dagwaarde Toyota Land Cruiser | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Land Cruiser?

Waarde, Dagwaarde Toyota Land Cruiser | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Land Cruiser?

Waarde auto

Toyota Land Cruiser

De Toyota Land Cruiser is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Land Cruiser is voorzien van elektrisch verstelbare stoelen, automatische airco, een dvd-navigatiesysteem en ook het zitmeubilair is bekleed met leer.

In de Toyota Land Cruiser kunt u in totaal acht personen kwijt. De Toyota Land Cruiser is opgebouwd uit drie zitrijen. Voorin zit je op ruime en comfortabele zetels. Ook heeft hij elektrische stoelverstelling, het verstelbare stuur is zowel in hoogte als in lengte verstelbaar. Zo kun je jou beste zitpositie bepalen.

In de Toyota Land Cruiser zit je tamelijk hoog. Zo heb je een prima uitzicht over het verkeer en de instrumenten die zicht in de auto bevinden. Dan hebben we nog een touch-screen voor navigatie, airco en audiosystemen die zich allemaal bevinden op het middenconsole. Daarnaast is er nog een tweede uitleesscherm waar een kompas, tijd en allerlei andere informatie wordt weergeven.

Dan gaan we verder met de tweede zitrij, deze biedt genoeg been- en hoofdruimte. Ook is de Toyota Land Cruiser voorzien van hoofdsteunen die op drie hoogtes verstelbaar zijn.

Op zitrij nummer drie de achterste bank dus is alleen maar geschikt voor jonge kinderen om bij deze zitrij te komen moet je een deel van zitrij twee voorover klappen.

De Toyota Land Cruiser is ook uitgerust met permanente vierwielaandrijving.
De besturing van de Toyota Land Cruiser is niet echt strak. De Turbodiesel motor van de Toyota Land Cruiser geeft een vermogen van 163 pk. In 13 seconden trekt de Toyota Land Cruiser van de 0 naar de 100 km/h.

De Toyota Land Cruiser loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Toyota Land Cruiser heeft een cilinderinhoud van 2982 cc. De Toyota Land Cruiser beschikt over voor en achterwielaandrijving en is een automaat met vier vesnellingen. De Toyota Land Cruiser heeft een lengte van 4850 mm, een breedte van 1875 mm en een hoogte van 1905 mm.

Overigens heeft de Toyota Land Cruiser een gewicht van 1940 kg en heeft hij een tankinhoud van 87 liter. Met 10,6 liter kunt u met de Toyota Land Cruiser 100 km rijden. De Toyota Land Cruiser kan een topsnelheid bereiken van 170 km/h. Verder stoot de Toyota Land Cruiser 350 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 64,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?