Waarde, Dagwaarde Toyota MR2 | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota MR2?

Waarde, Dagwaarde Toyota MR2 | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota MR2?

Waarde auto

Toyota MR2

De Toyota MR2 is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota MR2 is zeer compact en ligt laag bij de grond.

In de auto is ruimte voor een coureur en een kaartlezer, meer past er bijna niet in. Verder heeft de Toyota MR2 een korte neus, een hoge kont en een paar dikke wielen. Toyota heeft gekozen dat er voor de Toyota MR2 niet echt ruimte voor bagage nodig is omdat ze dat voor deze auto niet vinden passen.

Zoals we al aangaven is de Toyota MR2 erg laag. Dat betekent dat deze auto niet is weggelegd voor mensen die slecht ter been zijn. Voor lange mensen is het nog wel te doen om in deze Toyota MR2 te rijden omdat de stoelen nog een beste afstand kunnen schuiven.

Het nadeel is dat het stuur niet ver genoeg omhoog kan worden gezet. Van binnen is de Toyota MR2 bekleed met zwarte kunststof en met zwart leer. De Toyota MR2 is compact gebouwd, hij is goed bereikbaar en is overzichtelijk. De Toyota MR2 beschikt over een sportstuur die extreem alle commando’s direct doorgeeft.

De Toyota MR2 is zeer comfortabel geveerd ook is hij erg stijf gebouwd. Schakelen gaat bij de Toyota MR2 direct en zeer precies. De Toyota MR2 is voorzien van een 1.8-liter motor die een vermogen levert van 140 pk.

De Toyota MR2 overhelt niet in de bochten. De Toyota MR2 blinkt uit met zijn comfort, alleen jammer genoeg is deze auto alleen geschikt voor eendaagse plezierritjes.

De Toyota MR2 loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota MR2 heeft een cilinderinhoud van 1794 cc. De Toyota MR2 beschikt over achterwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota MR2 heeft een lengte van 3885 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1240 mm.

Overigens heeft de Toyota MR2 een gewicht van 950 kg en heeft hij een tankinhoud van 48 liter. Met 8,7 liter kunt u 100 km rijden met de Toyota MR2. De Toyota MR2 kan een topsnelheid bereiken van 210 km/h. Bij een snelheid van 100 km/h produceert de Toyota MR2 een geluidsniveau van 70,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?