Waarde, Dagwaarde Toyota Paseo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Paseo?

Waarde, Dagwaarde Toyota Paseo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Paseo?

Waarde auto

Toyota Paseo

De Toyota Paseo is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Paseo is een zeer betaalbare en vlot ogend coupeetje dat weinig verwantschap toont met de andere overige modellen. De Toyota Paseo presteert gemiddeld.

De Toyota Paseo heeft een moeizame instap en hij biedt een achterbank waarop je geen volwassene kunt meenemen. Tijdens het rijden is er eigenlijk vrij weinig mis met de Toyota Paseo, de auto is heel erg handelbaar, hij heeft een prima wegligging en met zijn 1500-motor presteert hij heel erg goed.

Waar we wel mee zitten is dat de Toyota Paseo het helemaal van zijn uiterlijk moet hebben en dat hij niet sportiever is dan de gemiddelde compact.

De Toyota Paseo heeft een besturing die wat scherpte mist, het interieur van de Toyota Paseo is een beetje standaard. De Toyota Paseo heeft wel een prima scoren met het testverbruik. Hij scoort 1 : 14.

De Toyota Paseo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Paseo heeft een cilinderinhoud van 1497 cc. De Toyota Paseo beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Paseo heeft een lengte van 4160 mm, een breedte van 1660 mm en een hoogte van 1290 mm.

Overigens heeft de Toyota Paseo een gewicht van 895 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 7,3 liter kun je met de Toyota Paseo 100 km rijden. De Toyota Paseo kan een topsnelheid bereiken van 185 km/h. Verder stoot de auto 177 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?