Waarde, Dagwaarde Toyota Picnic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Picnic?

Waarde, Dagwaarde Toyota Picnic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Picnic?

Waarde auto

Toyota Picnic

De Toyota Picnic is een auto van het Japanse merk Toyota. De ontwerpers van de Toyota Picnic hebben veel gebruik gemaakt van ronde vormen waardoor de Toyota Picnic goed overkomt.

De Toyota Picnic heeft drie zitrijen daardoor is de auto langer dan 4,5 meter. De koper kan kiezen. Hij kan er voor kiezen om zes zitplaatsen te nemen of hij kan er zeven stoelen in laten plaatsen.

In het eerste geval heb je in het midden twee stoelen die los van mekaar staan. Deze zijn voorzien van armleuningen. In de zevenzitspositie zijn deze stoelen vervangen voor een driezits bank met een gedeelde rugleuning. Toyota rekent voor beide versies gewoon dezelfde prijs.

Wel moet je goed nadenken over wat je doet want zodra jij een zes versie hebt aangeschaft kun je hem niet meer laten ombouwen naar een zevenzitter.

In een zevenzitter zit een volwassen persoon wel klem met zijn hoofd tegen het dak en de achterste stoelen zijn minder comfortabel dan de stoelen voorin. Met het maximale aantal personen aan boord blijft er natuurlijk weinig ruimte over voor je bagage.

De stoelen op de derde rij kun je makkelijk verwijderen. Op de tweede rij zijn de stoelen of bank alleen maar neerklapbaar.

De Toyota Picnic loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Picnic heeft een cilinderinhoud van 1998 cc. De Toyota Picnic beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Picnic heeft een lengte van 4530 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1620 mm.

Overigens heeft de Toyota Picnic een gewicht van 1310 kg en heef hij een tankinhoud van 60 liter. Met 10,1 liter kan de Toyota Picnic 100 km rijden. De Toyota Picnic kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 180 km/h. Verder stoot de Toyota Picnic 215 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,5 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?