Waarde, Dagwaarde Toyota Previa | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Previa?

Waarde, Dagwaarde Toyota Previa | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Previa?

Waarde auto

Toyota Previa

De Toyota Previa is een auto van het Japanse merk Toyota. Toyota heeft het weer goed voor elkaar als het om ruimte gaat.

In het jaar 2003 kreeg de Toyota Previa een kleine facelift, zo werden de koplampunits aangepast, met een andere plaats voor de richtingaanwijzers en de stads-lichten.

De mistlampen van de Toyota Previa zijn weggewerkt in de bumper. Ook aan de bumper is wat veranderd, nu zit er een grote opening in het midden van de bumper en aan allebei de kanten zit er nog een kleine opening. De Toyota Previa staat standaard op 16-inch lichtmetalen velgen.

De Toyota Previa rijdt lekker, het comfort van deze auto is zeer goed en ook het stuurgevoel is goed. De Toyota Previa ligt prima op de weg en hij laat zich goed bedienen. De Toyota Previa schakelt lekker, en dat past goed bij deze auto.

De Toyota Previa is standaard uitgerust met radio/cd-speler, parkeersensoren, automatische airco voor en achter en zes luxe captain’s seats met armsteunen. De stoelen zijn verstelbaar die zich bevinden op de tweede en derde zitrij. Zo kun je ook nog eens riant zitten met zes volwassenen. Al moet je wel wat moeite doen om bij de derde rij te komen.

Zodra je met minder personen gaat rijden kunt u de stoelen omklappen tot een tafeltje. Ook zijn de stoelen uitneembaar, zo kan er genoeg bagage ruimte worden gecre_erd. De Toyota Previa is verkrijgbaar vanaf к 36.190,-.

De Toyota Previa loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Previa heeft een cilinderinhoud van 2362 cc. De Toyota Previa beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen of een automaat met vier versnellingen. De Toyota Previa heeft een lengte van 4780 mm, een breedte van 1790 mm en een hoogte van 1780 mm.

Overigens heeft de Toyota Previa een gewicht van 1600 kg en heeft hij een tankinhoud van 75 liter. Met 11,4 liter kunt u met de Toyota Previa 100 km rijden. De Toyota Previa kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 180 km/h. Verder stoot de Toyota Previa 259 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 64,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?