Waarde, Dagwaarde Toyota Prius | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Prius?

Waarde, Dagwaarde Toyota Prius | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Prius?

Waarde auto

Toyota Prius

De Toyota Prius is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Prius is een hybride car. De eerste Toyota Prius had nog een vierdeurscarrosserie. De nieuwe generatie is voorzien van een schuin aflopende vijfdeurskoets.

Wanneer je de Toyota Prius betreedt merk je dat het een andere auto is. Het instrumentenpaneel kent een centraal geplaatst instumententarium, deze oogt zeer strak en steek goed in elkaar. Een nadeel is dat je de versnellingspook en de handremhendel tussen de voorstoelen moet zoeken.

De Toyota Prius heeft een parkeerrem dat functioneerd met een links geplaatst pedaaltje. De pook van de traploos werkende automatische transmissie is in het dashboard verwerkt.

Je zit tamelijk rechtop in de Toyota Prius terwijl het stuur vlak achterover staat. Als we naar achteren gaan in de auto zien we dat er genoeg ruimte is. Je kunt makkelijk met drie volwassenen achterin plaatsnemen. Er is voldoende hoofd- en been ruimte.

Voor de Toyota Prius is de contactsleutel verleden tijd. De Toyota Prius wordt gestart met een startknop. De Toyota Prius heef een onderstel dat fragiel aanvoelt. Dit uit zich onder andere in het carrosserie die nogal beweeglijk is. De auto is meer op comfort van de passagiers gebouwd.

De Toyota Prius loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Prius heeft een cilinderinhoud van 1497 cc. De Toyota Prius beschikt over voorwielaandrijving en is een automaat met __n versnelling. De Toyota Prius heeft een lengte van 4450 mm, een breedte van 1725 mm en een hoogte van 1490 mm.

Overigens heeft de Toyota Prius een gewicht van 1275 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 5,9 liter kunt u met de Toyota Prius 100 km rijden. De Toyota Prius kan een topsnelheid bereiken van 170 km/h. Verder stoot de auto 104 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?