Waarde, Dagwaarde Toyota Rav4 | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Rav4?

Waarde, Dagwaarde Toyota Rav4 | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Rav4?

Waarde auto

Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota RAV4 is een van de best verkopende midi-SUV’s van Nederland. De Toyota RAV4 straalt degelijkheid uit. De Toyota RAV4 bied kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Toyota RAV4 is zeer comfortabel geveerd, maar hij heeft wel een straffe demping. Daardoor heeft de auto nog wel eens zin om lekker te gaan stuiteren met hobbels. De pook van de Toyota RAV4 werkt lekker licht, hij is lekker kort en hij is direct.

De 2.2-liter motor levert een vermorgen van 136 pk. In 11,2 seconden sprint de Toyota RAV4 van de o naar de 100 km/h. Verder heeft de Toyota RAV4 een van bagageruimte van 1.752 liter. De kunststoffen in de Toyota RAV4 zijn vrij hard, ze komen ook niet goedkoop over.

De zitpositie in de Toyota RAV4 is wat minder. Je zit te hoog en omdat het stuur maar voor een beperkte afstand is te verstellen, kun je niet echt de ideale zitpositie vinden. Over de achterbank valt weinig te klagen, er is genoeg ruimte.

De Toyota RAV4 is voorzien van cruisecontrol, een boordcomputer, airco en elektrisch bedienbare portierramen.

De Toyota RAV4 loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Toyota RAV4 heeft een cilinderinhoud van 2231 cc. De Toyota RAV4 is zowel voor als achter voorzien van wielaandrijving en het is een schakelmodel met zes versnellingen. De Toyota RAV4 heeft een lengte van 4395 mm, een breedte van 1815 mm en een hoogte van 1685 mm.

Overigens heeft de Toyota RAV4 een gwicht van 1560 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. Met 9,5 liter kunt u 100 km rijden met de Toyota RAV4. De Toyota RAV4 kan een topsnelheid bereiken van 180 km/h. Verder stoot de auto 173 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,1 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?