Waarde, Dagwaarde Toyota Starlet | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Starlet?

Waarde, Dagwaarde Toyota Starlet | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Starlet?

Waarde auto

Toyota Starlet

De Toyota Starlet is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Starlet is een van de kleinere auto’s van Toyota en hij is ook al weer een paar jaartjes oud.

De Toyota Starlet is een auto die goede prestatie levert en qua rijkwaliteiten doet hij het prima. De Toyota Starlet heeft een vermogen van 75 pk en dat is genoeg voor de kleine auto.

De Toyota Starlet levert forse prestaties, samen met het lage wagengewicht en zijn lage luchtweerstand heeft hij een topsnelheid van 170 km/h en mag hij gezien worden als de auto accelereert. De Toyota Starlet doet het goed met het testverbruik, hij scoort maar liefs 1 : 12,5. Met de Toyota Starlet schakel je licht en zeer precies wat ook meteen geldt voor de koppeling. De verhoudingen tussen de versnellingen liggen zeer gunstig. De besturing en de wegligging van de Toyota Starlet maken een goede indruk.

Het interieur van de Toyota Starlet is goed afgewerkt en oogt tamelijk zakelijk.. Het stuurwiel, versnellingspook en de pedalen zijn prettig geplaatst. De stoelen in de Toyota Starlet zijn prettig gevormd en ze zitten lekker.

De Toyota Starlet loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Starlet heeft een cilinderinhoud van 1332 cc. De Toyota Starlet beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Starlet heeft een lengte van 3740 mm, een breedte van 1635 mm en een hoogte van 1400 mm.

Overigens heeft de Toyota Starlet een gewicht van 835 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. De Toyota Starlet heeft 8,4 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. De Toyota Starlet kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de auto 162 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,5 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?