Waarde, Dagwaarde Toyota Verso | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Verso?

Waarde, Dagwaarde Toyota Verso | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Verso?

Waarde auto

Toyota Verso

De Toyota Verso is een auto van het Japanse merk Toyota. In het jaar 2004 was de Toyota Verso voor het eerst op de markt. In 2008 kreeg hij een kleine facelift, de neus van de auto veranderde hierdoor.

De Toyota Verso heeft een 1.8-liter motor. Doordat de auto licht is verbruikt de Toyota Verso natuurlijk ook minder. De geluidsproductie blijft binnen de perken.
De Toyota Verso is een auto die goed te besturen is, de besturing is scherp en de vering en demping zijn goed stevig.

Doordat de vering en demping zo stevig zijn maakt dat de Toyota Verso minder comfortabel maar wel sportief. Je hebt een prima zitpositie in de Toyota Verso ook de besturingselementen zijn goed te vinden.

Aan het interieur van de Toyota Verso is helemaal niets op te merken deze is gewoon goed afgewerkt. De Toyota is zowel voor vijf personen als voor zeven personen te verkrijgen.

De Toyota Verso heeft op de tweede zitrij drie los van elkaar verstelbare en ook nog neerklap-bare stoelen. Ook heeft de Toyota Verso op de derde zitrij nog twee stoelen. Verder zit je het best op de tweede rij, want op de derde rij is de ruimte niet zo riant.

De stoelen geven genoeg comfort en geven het lichaam veel steun, alleen zijn de zittingen een beetje aan de korte kant. De Toyota Verso heeft een stijlvol design. Het zit allemaal op de goede plaats en het ziet er keurig uit.

De Toyota Verso is standaard voorzien van lichtmetalen velgen, automatische airco, een automatische dimmende binnenspiegel, regensensor en privacy glass vanaf de B-stijl.

De Toyota Verso loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Verso heeft een cilinderinhoud van 1794 cc. De Toyota Verso beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Verso heeft een lengte van 4360 mm, een breedte van 1770 mm en een hoogte van 1620 mm.

Verder heeft de Toyota Verso een gewicht van 1330 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. De Toyota Verso heeft 8,3 liter nodig om 100 km te kunnen rijden. De Toyota Verso kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 195 km/h. Verder stoot de auto 184 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?