Waarde, Dagwaarde Toyota Yaris | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Yaris?

Waarde, Dagwaarde Toyota Yaris | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Toyota Yaris?

Waarde auto

Toyota Yaris

De Toyota Yaris is een auto van het Japanse merk Toyota. De Toyota Yaris heeft een vorm die een keurige maar ook een wat saaie uitstraling heeft. De Toyota Yaris heeft grote ronde koplampen.

Toyota heeft aan de Yaris een moderne draai gegeven, daardoor krijgt de Toyota Yaris een betere uitstraling. De Toyota Yaris rijdt goed, komt goed over alleen is hij een tikkeltje saai.

De Toyota Yaris helt over in de bochten, hij houdt zijn koers wel goed vast. De Toyota Yaris is uistekend beheersbaar. Onder de motorkap van de Toyota Yaris zit een 1.3-liter zestienklepper die een vermogen levert van 87 pk. Deze motor presteert goed.

De Toyota Yaris rijdt 1 op 12,9. Schaken met de Toyota Yaris gaat goed, de pook voelt stevig aan en maakt een precieze en trefzekere indruk. De Toyota Yaris heeft zeker geen saai interieur. Op het dashboard zit een display die de oude klokken doen verdwijnen. Het stuurwiel van de Toyota Yaris ligt lekker in de hand. Het stuurwiel is zowel in de hoogte als diepte verstelbaar. De achterbank van de Toyota Yaris kun je 15 cm verschuiven. De Toyota Yaris is standaard uitgerust met audio met stuurbediening, centrale deurvergrendeling, lichtmetalen 15 inchwielen en mistlampen.

De Toyota Yaris loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Toyota Yaris heeft een cilinderinhoud van 1298 cc. De Toyota Yaris beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Toyota Yaris heeft een lengte van 3750 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1530 mm.

Overigens heeft de Toyota Yaris een gewicht van 995 kg en heeft hij een tankinhoud van 42 liter. Met 7,8 liter kun je met de Toyota Yaris 100 km rijden. De Toyota Yaris kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de Toyota Yaris 141 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,1 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?