Waarde, Dagwaarde Volkswagen Bora | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Bora?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Bora | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Bora?

Waarde auto

Volkswagen Bora

Doordat de Volkswagen Bora een onopvallende uitstraling heeft en daarnaast zakelijk overkomt valt hij bij de meeste mensen niet echt op. Van binnen is de Volkswagen Bora praktisch, het instrumentenpaneel is duidelijk afleesbaar en de afwerking is uitstekend.

De Bora heeft een superieure uitstraling. Voorin de auto zit je prima. Grote stoelen worden gemonteerd die goed van vorm zijn en stevig gevuld. Het overzicht en de besturing van de Volkswagen Bora zijn goed. In de Volkswagen Bora heeft de achterbank een goed uiterlijk en hij is uitgerust met een armsteun.

Het negatieve punt is dat de zitting aan de korte kant is, en met een gemiddelde lengte zit u al gauw met uw knie_n tegen de voorstoel aan. In de bagageruimte van de Bora kan 455 liter aan koffers dus niet gek.

De accessoires is een sterk punt van de Volkswagen Bora zoals bijvoorbeeld de veiligheid-nieuwtjes, extra brede banden, luxe stoelen en een regensensor die wissers automatiseert.

Onder de kap van de Bora vind je een 1.6 litermotor met 74KW/100 pk. Wat rustiger rijders zullen heel goed met deze auto kunnen leven. Maar wil je meer van deze Volkswagen Bora dan krijgt de 8 klepper het er erg druk mee. De versnellingsbak schakelt goed. De Bora rijd 1 op 10, een fors gebruik dus.

De Bora profiteert van het degelijke onderstel dat we kennen als basis van de Volkswagen Golf. De Volkswagen Bora is een vierdeurs sedan uitvoering met 5 versnellingsbak.

Kortweg de Bora 1.6 is een fraaie auto, maar hij kost gewoon te veel voor wat hij in huis heeft.

Uitvoeringen Volkswagen Bora
Benzine Modellen
– Volkswagen Bora 1.6
– Volkswagen Bora 1.9

Waar kunnen we u mee helpen?