Waarde, Dagwaarde Volkswagen Caddy | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Caddy?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Caddy | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Caddy?

Waarde auto

Volkswagen Caddy

In het eerste opzicht is de Volkswagen Caddy een bedrijfsauto. Ondernemers willen lage kosten, veel ruimte en weinig overdaad. Volkswagen is er in geslaagd om een juiste combinatie te produceren.

De cabine van de Volkswagen Caddy is keurig afgewerkt. De binnenkant van de deuren, het dak en de A-stijlen zijn allemaal aangekleed. Achterin de Volkswagen Caddy vinden we wel een paar stukken metaal en een soort hardboard systeemplafond. Het instrumentenpaneel heeft veel weg van het instrumentenpaneel dat in de Volkswagen Touran is ingebouwd. Het dashboardkastje ontbreek maar hiervoor in de plaats zijn er extra opbergvakken. Geen slechte indruk.

Onder de kap van de Caddy bevind zich een 1.9-liter TDI motor die 105 pk levert, verbonden aan een vijfbak. De voorwielophanging en de neuspartij zijn gelijk aan die van de Volkwagen Touran, de Volkswagen Caddy heeft een stijve achteras met bladveren waardoor de auto goedkoper word en de laadcapaciteit hoger. Bij onbelaste vering stuiterd de Caddy en in snel genomen bochten, waartoe hij niet uitnodigt, is er onderstuur.

Een persoon met een normale rijstijl zal niet door hebben dat er een vrij eenvoudige achteras onder de Volkswagen Caddy zit. De besturing van Volkswagen Caddy is best goed. Er is plaats genoeg in de Volkswagen Caddy dus aan beenruimte is ook geen gebrek. Door de 2 schuifdeuren is de achterbank goed bereikbaar.

Verder kunt u de Volkswagen Caddy ook nog updaten met het investeren in ESP, airconditioning, cruise control, een boordcomputer en een cd-speler.

Uitvoeringen Volkswagen Caddy
Diesel modellen
– Volkswagen Caddy bestel 1.9 tdi
– Volkswagen Caddy bestel 1.9 tdi
– Volkswagen Caddy bestel 1.9 tdi
– Volkswagen Caddy bestel 2.0 sdi
– Volkswagen Caddy bestel 2.0 tdi drf
– Volkswagen Caddy gb 1.9 tdi
– Volkswagen Caddy gb 1.9 tdi
Benzine modellen
– Volkswagen Caddy bestel 1.4
– Volkswagen Caddy bestel 1.6
– Volkswagen Caddy bestel 2.0 cng

Waar kunnen we u mee helpen?