Waarde, Dagwaarde Volkswagen Crossgolf | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Crossgolf?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Crossgolf | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Crossgolf?

Waarde auto

Volkswagen CrossGolf

De Volkswagen CrossGolf is een stoere auto om te zien, maar ook weer een beschaafde gezinsauto. Deze Volkswagen CrossGolf is gebaseerd op de Volkswagen Golf Plus; om als Volkswagen CrossGolf door het leven te gaan werd de Volkswagen Plus gemoderniseerd met 17-inchwielen met 225/45-banden, ook kreeg hij een gigantische voorbumper die doorloopt in de wielkastverbreders, verchroomde dakrails, grote mistlampen en de auto is verhoogd voor een stoere look.

De Volkswagen Cross heeft een spelling van 162 mm tot aan de grond, maar toch moet je het terrein omzeilen. Bij de Volkswagen Cross ontbreekt namelijk de vierwielaandrijving. Volkswagen biedt het systeem ook niet aan voor de Volkswagen CrossGolf, Volkswagen vind dat het bij deze uitvoering vooral om de illusie gaat.

Ook aan de binnenkant van de Volkswagen Golf Plus is veel veranderd. De pedalen, dorpellijsten en onderdelen op het instrumentenpaneel zijn in een aluminium uiterlijk uitgevoerd.

Voor de Volkswagen CrossGolf zijn de sportstoelen standaard en het woord вCross’ op de versnellingspook is de finishing touch. Bij de Volkswagen CrossGolf is het stuur in hoogte en diepte te verstellen. De auto biedt veel ruimte, de zitting van de achterbank is wat aan de kleine kant. De achterbank kun je in 2 delen verschuiven. In een standaardopstelling meet de bagageruimte 395 liter en deze is te vergroten tot 1.450 liter wanneer u de achterbank neerklapt.

De Volkswagen CrossGolf heeft een 1.4-liter TSI-motor die een vermogen van 140 pk kan leveren. Daarmee is hij meteen de krachtigste benzineuitvoering. De direct ingespoten motor is een heerlijke krachtbron, met een compressor en een turbo. De zesbak laat zich bedienen met een nauwkeurig en vlot gevoel. Al valt het testverbruik wel tegen. De Volkswagen CrossGolf rijd 1 op 8,1.

De volkwagen CrossGolf heeft een sportief karackter, maar deze auto moet het toch meer hebben van zijn buitenkant, want wat multifunctionaliteit en aandrijving betreft kunt u net zo goed een Golf Plus of een gewone Golf kopen.

Uitvoeringen Volkswagen CrossGolf
Diesel modellen
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi executive plus roetf.
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi executive plus roetf. dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi executive roetf.
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi executive roetf. dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi roetf.
– Volkswagen CrossGolf 1.9tdi roetf. dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi executive plus roetf.
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi executive plus roetf. dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi executive roetf.
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi executive roetf. dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi roetf.
– Volkswagen CrossGolf 2.0tdi roetf. dsg aut
Benzine modellen
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi executive
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi executive dsg aut
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi executive plus
– Volkswagen CrossGolf 1.4tsi executive plus dsg
– Volkswagen CrossGolf 1.6
– Volkswagen CrossGolf 1.6 executive
– Volkswagen CrossGolf 1.6 executive plus

Waar kunnen we u mee helpen?