Waarde, Dagwaarde Volkswagen Eos | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Eos?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Eos | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Eos?

Waarde auto

Volkswagen Eos

De Volkswagen Eos is een Coup_ Cabriolet uitvoering. Deze is geproduceerd door de Duitse autoproducent Volkswagen. De Volkswagen Eos is de plaatsvervanger van de Volkswagen Golf Cabriolet die een daksysteem heeft dat CSC (Coup_ Schuifdak Cabriolet) wordt genoemd.

De Volkswagen Eos is ook de eerste coup_ sinds de productie van de Corrado, deze productie werd gestaakt in 1995. Maar anders dan de Volkswagen Golf Cabrio, is de Eos een op zichzelf staand model met een nieuw koetswerk, hij deelt een aantal onderdelen met de Volkswagen Golf en de Volkswagen Jetta. De naam Eos is afkomstig van de naam van de Griekse godin Eos. Eos staat voor dageraad en de wind.

De Volkswagen Eos wordt geleverd door de Volkswagen Autoeuropa fabriek in Portugal in de plaats Palmela. De 2-liter FSI-motor heeft een vermogen 150 pk. In 10,1 seconden sprint de Volkswagen Eos naar de 100km/h en voor de tussenacceleratie van 80-120 km/h heeft hij in de vierde versnelling 7,5 seconden nodig.

De Volkswagen Eos loopt op benzine, en de cilinderinhoud van de Volkswagen Eos is 1984 cc. De Volkswagen Eos heeft alleen een voorwielaandrijving en het is een schakelmodel met zes versnellingen. De lengte van de Volkswagen Eos is 4407 mm, de breedte is 1791 mm en de hoogte bedraagt 1437 mm. Het gewicht van de Volkswagen Eos bedraagt 1456 kg en aan laadvermogen heeft hij 494 kg. De tankinhoud van de Volkswagen Eos bedraagt 55 liter, en met 9,3 liter kunt u 100 km rijden. De Volkswagen Eos haalt een topsnelheid van 209 km/h, de CO2 uitstoot bedraagt 198 g/km en hij geeft 67,2 dB aan geluidsniveau met een snelheid van 100 km/h.

De Volkswagen Eos voelt stevig aan qua rijeigenschappen wat komt door het hoge gewicht van de auto. De Volkswagen Eos laat zien aan zijn goede kwaliteitsindruk en stevige onderstel dat er geen twijfels bestaan over zijn Duitse afkomst. De kopers kiezen dan ook een zeer degelijke auto.

Uitvoeringen Volkswagen Eos
Diesel modellen
– Volkswagen Eos 2.0tdi
– Volkswagen Eos 2.0tdi dsg aut
– Volkswagen Eos 2.0tdi highline
– Volkswagen Eos 2.0tdi highline dsg aut
Benzine modellen
– Volkswagen Eos 1.4tsi 118kW
– Volkswagen Eos 1.4tsi 90kW
– Volkswagen Eos 1.4tsi highline 118kW
– Volkswagen Eos 1.4tsi highline 90kW
– Volkswagen Eos 2.0tfsi highline
– Volkswagen Eos 2.0tfsi highline dsg aut
– Volkswagen Eos 3.2 v6 4-motion dsg aut
– Volkswagen Eos 3.2 v6 highline dsg aut

Waar kunnen we u mee helpen?