Waarde, Dagwaarde Volkswagen Fox | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Fox?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Fox | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Fox?

Waarde auto

Volkswagen Fox

De Volkswagen Fox is een driedeurs kleine stadswagen. Deze is geproduceerd door de autoproducent Volkswagen. Het model werd gepresenteerd op de AMI-beurs in Leipzig op 1 april 2005. De Volkswagen Fox wordt zowel gebouwd als driedeurs en vijfdeurs hatchback. De Volkswagen Fox is ter vervanging van de Volkswagen Lupo gekomen. De Volkswagen Fox wordt gefabriceerd door Volkswagen do Brazil. Vanuit daar worden ze naar Europa ge_xporteerd en doorheen Zuid-Amerika.

Om deze auto betaalbaar te houden voor de klant moet je hem niet te veel aankleden maar gewoon eenvoudig houden. Volkswagen bied keus uit drie krachtbronnen. Voor mensen die benzine rijden heben ze een 1,2-liter driepitter en een 1,4-liter viercilinder. Voor de veelrijders onder ons is er een 1,4-liter TDI driepits.

De Volkswagen Fox is voorzien van een 75 pk sterke 1,4-liter benzine motor met twee kleppen per cilinder. In 12,7 seconden gaat de Volkswagen Fox van 0 naar 100 km/h. De auto maakt wel een vrij rumoerig geluid en het verbruik ligt 1 op 12,6. De Volkswagen Fox loopt op benzine of op diesel. De Volkswagen Fox heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem en hij heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Volkswagen Fox heeft alleen een voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen.

De Volkswagen Fox heeft een lengte van 3828 mm, de breedte bedraagt 1660 mm en de hoogte bedraagt 1544 mm. De Volkswagen Fox heeft een gewicht van 987 kg, en hij heeft een laadvermogen van 533 kg. De Volkswagen Fox heeft een tankinhoud van 45 liter, met 7,9 liter kunt 100 km rijden. De Volkswagen Fox kan een topsnelheid bereiken van 167 km/h, en de CO2 uitstoot bedraagt 161 g/km.

Schakelen doet de Volkswagen Fox met weinig feeling, het besturen van de Volkswagen Fox gaat licht. De besturing is redelijk direct en doordat het stuurwiel lekker dik is en omdat je het stuurkolom kunt verstellen, biedt de Fox een zeer prettige zitpositie.

Uitvoeringen Volkswagen Fox
Diesel modellen
– Volkswagen Fox 1.4tdi trendline
Benzine modellen
– Volkswagen Fox 1.2 trendline
– Volkswagen Fox 1.4 trendline

Waar kunnen we u mee helpen?