Waarde, Dagwaarde Volkswagen Lupo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Lupo?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Lupo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Lupo?

Waarde auto

Volkswagen Lupo

De Volkswagen Lupo is geproduceerd door de autoproducent Volkswagen. Als Comforline is de kleine Volkswagen Lupo op zijn Luxueust. Met een 1.4-liter motor 16V is hij de op een na krachtigste uitvoering. Van buiten valt het helemaal niet zo op.

De Lupo heeft gewoon wieldeksels, de bumpers zijn wel in de kleur van de carrosserie gespoten wat natuurlijk wel weer mooier oogt. Maar als u binnen in de Lupo kijkt krijg je wel een klap in je gezicht. Alle 2 deuren (en de achterklep en de tankdop) moeten apart met de sleutel worden geopend. Het metaal glimt je overal tegemoet en als je de ramen opent betekent dat, dat je gaat slingeren met de Lupo. De Lupo heeft een vermogen van 75 pk, normaal kom je daar je bed niet voor uit, maar omdat de auto niet zo zwaar is kun je er veel plezier van hebben.

De achterbank van de Volkswagen Lupo is redelijk ruim, dus dat is ook weer een pluspunt. Alleen wie zijn weekend boodschappen wil doen met de Volkswagen Lupo zal waarschijnlijk 2 keer moeten rijden want binnenruimte heeft hij genoeg alleen bagageruimte is een drama.

Dus wie kan leven met гgeen bagageruimteаheeft aan de Volkswagen Lupo een lekkere гvolwassenа auto.

De Volkswagen Lupo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Volkswagen Lupo heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Volkswagen Lupo heeft alleen voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Volkswagen Lupo heeft een lengte van 3527 mm, de breedte bedraagt 1639 mm en de hoogte bedraagt 1460 mm.

De Volkswagen Lupo weegt 890 kg en heeft een tankinhoud van 34 liter. Met 6,1 liter kunt u 100 km rijden. De Volkswagen Lupo heeft een topsnelheid van 172 km/h. De Volkswagen Lupo geeft 146 g/km aan CO2 uitstoot en als hij 100 km/h rijd zal hij een geluidniveau produceren van 68,0 dB.

Uitvoeringen Volkswagen Lupo
Benzine modellen
– Volkswagen Lupo 1.0
– Volkswagen Lupo 1.0 Sportline
– Volkswagen Lupo 1.0 Trendline
– Volkswagen Lupo 1.4
– Volkswagen Lupo 1.4 Athene
– Volkswagen Lupo 1.4 Sportline
– Volkswagen Lupo 1.6-16v GTI
Diesel modellen
– Volkswagen Lupo 1.2 TDI 3L
– Volkswagen Lupo 1.4 TDI
– Volkswagen Lupo 1.4 TDI Sportline
– Volkswagen Lupo 1.4 TDI Trendline
– Volkswagen Lupo 1.7 SDI
– Volkswagen Lupo 1.7 SDI Athene
– Volkswagen Lupo 1.7 SDI Sportline

Waar kunnen we u mee helpen?