Waarde, Dagwaarde Volkswagen Multivan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Multivan?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Multivan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Multivan?

Waarde auto

Volkswagen Multivan

De Volkswagen Multivan stamt af van de Transporter (bestelwagen). Alleen de Volkswagen Multivan is ingericht om personen te vervoeren. De Multivan is dan ook een snel, alleen merk je wel dat je eigenlijk gewoon in een besteller rijdt.
Sturen gaat heel wat zwaarder dan een gemiddelde personenauto. De wagen is heel erg ruim en ingericht voor multifunctioneel gebruik. In het midden van de Multivan heb je een tweede zit rij waar twee losse stoelen zijn gemonteerd. Op de derde rij is een driezitsbank gemonteerd. De rugleuningen van de stoelen van de 2e rij kun je voorover klappen, ook kun je de stoelen verschuiven en omdraaien. De bank kun je verschuiven en ook kun je de rugleuning voorover klappen.

Het valt nauwelijks op maar als u een beetje inzicht hebt kun u zien dat je een rond tafeltje op een poot krijgt dat voorzien is van bekerhouders, een asbak, een afvalbak en een krantenbak of Сvak.

Het dashboard van de Multivan heeft gewoon ronde klokjes en metertjes onder een koepeltje. De pook van de zesversnellingsbak steekt uit de middenconsole. De Multivan is een hoge auto dus daarom ga je via een opstapje aan boord. De Volkswagen Multivan loopt op diesel en heeft een pompverstuiver als brandstofsysteem. De Volkswagen Multivan heeft een cilinderinhoud van 2460 cc. De Volkswagen Multivan heeft alleen voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Volkswagen Multivan heeft een lengte
van 4890 mm, een breedte van 1904 mm en een hoogte van 1944 mm.

De Volkswagen Multivan heeft een gewicht van 2174 kg, en hij heeft een tankinhoud van 70 liter. Met 10,2 liter kunt u 100 km rijden. De topsnelheid van de Volkswagen Multivan ligt op 188 km/h. De Volkswagen Multivan stoot 216 g/km uit aan CO2, en met een snelheid van 100 km/h produceert hij een geluidsniveau van 66,0 dB.

Uitvoeringen Volkswagen Multivan
Benzine modellen
– Volkswagen Multivan* 2.0 85kw comfortline van
– Volkswagen Multivan* 3.2 173kw aut comfortline van
– Volkswagen Multivan* 3.2 173kw 4motion highline van
Diesel modellen
– Volkswagen Multivan* 1.9 tdi 75kw comfortline van
– Volkswagen Multivan* 2.5 tdi drf 128kw highline van roetf.
– Volkswagen Multivan* 2.5 tdi drf 96kw comfortline van roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?