Waarde, Dagwaarde Volkswagen Phaeton | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Phaeton?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Phaeton | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Phaeton?

Waarde auto

Volkswagen Phaeton

De Volkswagen Phaeton is geproduceerd door Volkswagen en is een luxe sedan uitvoering. Volkswagen Phaeton deelt de aandrijftechniek, de luchtvering, het onderstel en diverse motoren met de Audi A8 wat weer een topmodel is van een ander merk uit de Volkswagen Groep.

In 1999 maakte de Volkswagen Phaeton zijn debuut op de IAA in Frankfurt. De auto is standaard bijna helemaal compleet, alleen zaken zoals GPS-navigatie en lederen bekleding staan op de optielijst. De Volkswagen levert zijn limo ook nog in een langere versie, maar dat hangt af van de persoon die er in rijdt.

De Volkswagen Phaeton levert 12 cm meer, deze wordt helemaal besteed voor de passagiers die achterin de limo plaatsnemen. Zo kunnen zij gemakkelijk een krant goed openslaan of werken in de auto.

De Volkswagen Phaeton heeft ruime stoelen die op veel manieren verstelbaar zijn, overigens zijn de stoelen van leer. De Volkswagen Phaeton heeft ook massage apparatuur die in de stoelen zijn gemonteerd zodat je naar lang rijden kunt genieten van een massage.

Het besturingspaneel is zeer zakelijk en klassiek ingericht, het besturingspaneel is goed afleesbaar. In de middenconsole vindt je dingen zoals, navigatiesysteem, telefoon, audio en schokdemper instellingen. Deze zijn allemaal te bedienen met een grote draaiknop. Voor de achterpassagiers hebben ze ook een klein scherm ingebouwd. Deze is er om het klimaat achter in de auto te regelen.

Een positief punt aan de Volkswagen Phaeton is dat er een stilte heerst binnenin de auto, hoe hard u ook rijd.

De Volkswagen Phaeton loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. Verder heeft de Volkswagen Phaeten een cilinderinhoud van 4172 cc. Deze Volkswagen Phaeton is uitgerust met voor- en achterwiel aandrijving. De Volkswagen Phaeton heeft vijf versnellingen en is een sequenti_le automaat. De lengte van de Volkswagen Phaeton bedraagt 5175 mm, de breedte bedraagt 1903 mm en de hoogte bedraagt 1450 mm.

De Volkswagen Phaeton heeft een gewicht van 2232 kg en deze auto heeft een tankinhoud van 90 liter wat erg veel is. Met 13,5 liter kunt u 100 km rijden. De Volkswagen Phaeton heeft een topsnelheid van 250 km/h en heeft een CO2 uitstoot van 314 g/km. De Volkswagen Phaeton produceert bij een snelheid van 100 km/h, 63 dB aan geluid.

Uitvoeringen Volkswagen Phaeton
Diesel modellen
– Volkswagen Phaeton 3.0tdi 4-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 3.0tdi 4-persoons 4-motion tt lw aut
– Volkswagen Phaeton 3.0tdi 5-persoons 4-motion tt aut
Benzine modelle
– Volkswagen Phaeton 3.6fsi 4-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 3.6fsi 4-persoons 4-motion tt lw aut
– Volkswagen Phaeton 3.6fsi 5-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 4.2 4-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 4.2 4-persoons 4-motion tt lw aut
– Volkswagen Phaeton 4.2 5-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 6.0 4-persoons 4-motion tt aut
– Volkswagen Phaeton 6.0 4-persoons 4-motion tt lw aut
– Volkswagen Phaeton 6.0 5-persoons 4-motion tt aut

Waar kunnen we u mee helpen?