Waarde, Dagwaarde Volkswagen Sharan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Sharan?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Sharan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Sharan?

Waarde auto

Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan is geproduceerd door de autofabrikant Volkswagen. De Volkswagen Sharan stamt uit het jaar 1995. In die tijd is er natuurlijk veel gebeurd en dat kun je dan ook zien omdat de Volkswagen Sharan een beetje ouderwets overkomt.

De binnenkant van de auto is minder multifunctioneel. De Volkswagen Sharan heeft nu alleen minder weg van een busje. Maar de Volkswagen Sharan koop je natuurlijk niet voor zijn uiterlijk. De Volkswagen Sharan heeft het qua ruimtelijke eigenschappen dik in orde.

De stoelen kunnen worden verplaatst en worden verwijderd. Als volwassenen zit je achterin riant en dat komt door de vlakke wagenvloer. De afwerking van de Volkswagen Sharan is goed en netjes. Het interieur van de auto is zeer zakelijk ingericht. De Volkswagen Sharan produceert heel wat windgeruis en zal ook een stapje opzij doen wanneer de stevige bries er doorheen komt.

De Volkswagen Sharan heeft een prettige zesbak met een koppeling die zich prettig laat bedienen. De Volkswagen Sharan loopt op diesel en heeft een pompverstuiver als brandstofsysteem. De Volkswagen Sharan heeft een cilinderinhoud van 1896 cc. De Volkswagen Sharan heeft alleen voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen De Volkswagen Sharan heeft een lengte van 4634 mm, een breedte van 1810 mm en een hoogte van 1730 mm.

Het gewicht van deze auto bedraagt 1583 kg en hij heeft een tankinhoud van 70 liter. Met 7,4 liter kunt u 100 km rijden. De Volkswagen Sharan heeft een topsnelheid van 188 km/h. De Volkswagen Sharan heeft een CO2 uitstoot van 167 g/km, en hij produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,9 dB.

Uitvoeringen Volkswagen Sharan
Diesel modellen
– Volkswagen Sharan 2.0 tdi drf comfortline bluem. van 140pk roetf.
– Volkswagen Sharan 2.0 tdi drf comfortline van 140pk roetf.
– Volkswagen Sharan 2.0 tdi drf trendline bluem. van 140pk roetf.
– Volkswagen Sharan 2.0 tdi drf trendline van 140pk roetf.
Benzine modellen
– Volkswagen Sharan 2.0 comfortline van 115pk
– Volkswagen Sharan 2.0 trendline van 115pk

Waar kunnen we u mee helpen?