Waarde, Dagwaarde Volkswagen Tiguan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Tiguan?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Tiguan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Tiguan?

Waarde auto

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is geproduceert door de autofabrikant Volkswagen. Volkswagen wil de Volkswagen Tiguan in het segment van de compacte SUV’s krijgen. Deze auto heeft veel weg van de Volkswagen Touareg. De Volkswagen Tiguan is een stoere auto waarmee je ook kunt verschijnen in het milieu.

De Volkswagen Tiguan heeft een mooi sportief geluid en bij het gas geven hoor je ook een lekker gezoem van de compressor. De Volkswagen Tiguan stuurt lekker licht en dit gaat niet ten koste van de nauwkeurigheid van de auto.

Volkswagen heeft in de Volkswagen Tiguan bijna het zelfde bedieningspaneel toegepast als in de Volkswagen Golf Plus. De materialen die daarvoor worden gebruikt zijn van goede kwaliteit. Hij laat een behoorlijke indruk achter, dit komt ook doordat de auto zo netjes is afgewerkt.

De zitpositie in de Volkswagen Tiguan is prima, er zitten goed verstelbare stoelen in en het stuur is in hoogte en diepte te verstellen. De Volkswagen Tiguan biedt genoeg ruimte voor de achterpassagiers zowel been- en hoofdruimte.

De Volkswagen Tiguan loopt op benzine en heeft een directe inspuiting als brandstofsysteem. De Volkswagen Tiguan heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Volkswagen Tiguan heeft voor- en achterwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De lengte van de Volkswagen Tiguan bedraagt 4427 mm, de breedte 1809 mm en de hoogte bedraagt 1686 mm.

De auto heeft een gewicht van 1521 kg en heeft een tankinhoud van 60 liter. Met 9,7 liter kunt 100 km rijden. De Volkswagen Tiguan heeft een topsnelheid van 192 km/h. De Volkswagen Tiguan heeft een CO2 uitstoot van 185 g/km.

Uitvoeringen Volkswagen Tiguan
Benzine Modellen
– Volkswagen Tiguan 1.4tsi comfort&design
– Volkswagen Tiguan 1.4tsi sport&style
– Volkswagen Tiguan 1.4tsi trend&fun
– Volkswagen Tiguan 2.0tfsi comfort&design 4-motion 125kW
– Volkswagen Tiguan 2.0tfsi sport&style 4-motion 125kW
– Volkswagen Tiguan 2.0tfsi track&field 4-motion 125kW
Diesel Modellen
– Volkswagen Tiguan 2.0tdi comfort&design roetf.
– Volkswagen Tiguan 2.0tdi track&field 4-motion roetf.
– Volkswagen Tiguan 2.0tdi trend&fun roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?