Waarde, Dagwaarde Volkswagen Touareg | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Touareg?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Touareg | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Touareg?

Waarde auto

Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg is geproduceert door de autofabriekant Volkswagen. De Volkswagen Touareg heeft een brute uitstraling, en gaat lekker vooruit met een 3,0-liter TDI-krachtbron. Je hebt het gevoel dat dat Volkswagen Touareg sneller gaat dan dat de metingen aan geven, maar dit is gevoels-bedrog en dat komt doordat de Volkswagen Touareg duikbewegingen maakt.

Deze auto is voorzien van een automatische transmissie en een schakel wordt ook niet geleverd. De besturing van de Volkswagen Touareg is minder direct en minder scherp. Ook helt de Volkswagen Touareg flink in de bochten. Met het optrekken en gas geven beweegt de carrosserie ook aanzienlijk.

De Volkswagen Touareg heeft een groot instrumentenpaneel, met snelheidsmeter en toerenteller met afmetingen van een stationsklok, al hoewel dit geen beste indruk maakt.

De Volkswagen Touareg heeft een 4Motion aandrijfsysteem met een krachtverdeling van 50:50 tot maximaal 100 procent naar de achterwielen. De Volkswagen Touareg is er alleen als vijfzitter.

De Volkswagen Touareg loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Volkswagen Touareg heeft een cilinderinhoud van 2967 cc. De Volkswagen Touareg is voorzien van voor en achterwielaandrijving en is alleen leverbaar als sequenti_le automaat met zes versnellingen. De Volkswagen Touareg heeft een lengte van 4754 mm, een breedte van 1928 mm en een hoogte van 1726 mm.

De auto heeft een gewicht van 2287 kg en heeft een tankinhoud van maar liefst 100 liter. Het is geen zuinige auto. Met 12,3 liter kunt u 100 km rijden. De Volkswagen Touareg kan een topsnelheid van 201 km/h halen. De Volkswagen Touareg stoot 294 g/km aan CO2 uit, en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 63,1 dB.

Uitvoeringen Volkswagen Touareg
Diesel modellen
– Volkswagen Touareg van 2.5 tdi drf 128kw 6-tiptronic roetf.
– Volkswagen Touareg van 2.5 tdi drf 128kw roetf.
– Volkswagen Touareg van 3.0 tdi drf 165kw 6-tiptronic roetf.
– Volkswagen Touareg van 5.0 v10 tdi drf 230kw 6-tiptronic roetf.
Benzine modellen
– Volkswagen Touareg van 3.6 v6 fsi 206kw 6-tiptronic
– Volkswagen Touareg van 4.2 v8 fsi 257kw 6-tiptronic

Waar kunnen we u mee helpen?