Waarde, Dagwaarde Volkswagen Touran | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Touran?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Touran | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Touran?

Waarde auto

Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is geproduceert door de autofabrikant Volkswagen. De Volkswagen Touran is gebaseerd op de Volkswagen Golf V. De auto is qua vorm en breedte echt een Volkswagen.

Het instrumentenpaneel van de Volkswagen Touran heeft veel weg van het instrumentenpaneel van de Volkswagen Polo. Het stuur van de Volkswagen Touran is op vele manieren te verstellen.

In de Volkswagen Touran heb je een zeer prettige zitpositie, de stoelen scoren ruim voldoende, en ze bieden goede zijdelingse steun. Voor wat bredere mensen zijn deze stoelen toch iets aan de smalle kant.

De Volkswagen Touran heeft een strakke afwerking zoals we gewend zijn bij Volkswagen. Als u achterin zit kijkt u over de voorpassagiers heen, en u hebt genoeg ruimte om uw benen kwijt te kunnen in de auto. Wie een auto wil hebben met goede rijeigenschappen heeft aan de Volkswagen Touran meer als voldoende.

De Volkswagen Touran heeft een 115 pk sterke 1.6 liter onder de kap liggen. De motor van de Volkswagen Touran is zuiniger en schoner. De Volkswagen Touran is geen kale auto hij is uitgerust met ABS, ESP, plofzakken voor de bestuurder en passagiers, zij- en hoofdairbags, elektrische ramen, cruisecontrol, en een halfautomatische airco.

De Volkswagen Touran loopt op benzine en heeft een directe inspuiting als
Brandstofsysteem. De Volkswagen Touran heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Volkswagen Touran beschikt over voorwielaandrijving en het is een schakelmodel met zes versnellingen. De lengte van de Volkswagen Touran bedraagt 4391 mm, de breedte bedraagt 1794 mm en de hoogte bedraagt 1652 mm.

De Volkswagen Touran heeft een gewicht van maar liefst 1398 kg en heeft een tankinhoud van 60 liter. Met 9,0 liter kunt u met deze auto 100 km rijden. De Volkswagen Touran haalt een topsnelheid van 186 km/h. De auto
stoot 178 g/km aan CO2 uit en hij produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,0 dB.

Uitvoeringen Volkswagen Touran
Benzine modellen
– Volkswagen Touran 1.4tsi comfortline 103kW
– Volkswagen Touran 1.4tsi highline 103kW
– Volkswagen Touran 1.4tsi optive 103kW
– Volkswagen Touran 1.6 optive
– Volkswagen Touran 1.6 trendline
– Volkswagen Touran 1.6 easyline
Diesel Modellen
– Volkswagen Touran 1.9tdi trendline roetf. 66kW
– Volkswagen Touran 1.9tdi optive roetf. 66kW
– Volkswagen Touran 1.9tdi comfortline roetf. 77kW
– Volkswagen Touran 2.0tdi comfortline roetf. 103kW
– Volkswagen Touran 2.0tdi highline 125kW roetf.
– Volkswagen Touran 2.0tdi highline executive 125kW roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?