Waarde, Dagwaarde Volkswagen Vento | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Vento?

Waarde, Dagwaarde Volkswagen Vento | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Volkswagen Vento?

Waarde auto

Volkswagen Vento

De Volkswagen Vento werd geproduceert door de autofabrikant Volkswagen, de eerste Volkswagen Vento kwam op de markt in 1995.

De Volkswagen Vento is afgeleid van de Volkswagen Golf. Maar doordat de Volkswagen Vento een andere achterkant heeft maakt hij een totaal andere indruk.

De Volkswagen Vento biedt ruimte en comfort. De lengte verschilt tussen de Volkswagen Vento en de Volkswagen Golf, maar liefst 36 centimeter. De Volkswagen Vento is natuurlijk zwaarder dan de Volkswagen Golf (ruim 100 kg) maar dat komt ook omdat de Volkswagen Vento langer is dan de Volkswagen Golf. Dit kun je zien aan het optrekken. Als je naast een Volkswagen Golf staat zal de Volkswagen Golf sneller weg zijn.

De Volkswagen Vento is een prettige en goede wagen om bijvoorbeeld mee te reizen. De auto biedt ruimte en is stevig en een goed comfort kan er dan ook nog wel bij. Dit maakt de Volkswagen Vento tot een goede, leuke en fijne auto.

De Volkswagen Vento loopt op benzine en heeft een singlepoint injectie als brandstofsysteem. De auto heeft een cilinderinhoud van 1781 cc. De Volkswagen Vento beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met 5 versnellingen. De Volkswagen Vento heeft een lengte van maar liefst 4380 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1425 mm.

Overigens weegt de Volkswagen Vento 1071 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 9,2 liter komt de Volkswagen Vento 100 km ver. De Volkswagen Vento kan een topsnelheid halen van 178 km/h. De auto heeft een CO2 uitstoot van 197 g/km.

Uitvoeringen Volkswagen Touran
Benzine modellen
– Volkswagen Vento 1.4 CL
– Volkswagen Vento 1.4 CL Atlantic
– Volkswagen Vento 1.6 CL
– Volkswagen Vento 1.6 CL Atlantic
– Volkswagen Vento 1.6 GL
– Volkswagen Vento 1.8 CL
– Volkswagen Vento 1.8 CL Airco
– Volkswagen Vento 1.8 CL Atlantic
– Volkswagen Vento 2.0 CL
– Volkswagen Vento 2.0 CL Atlantic
– Volkswagen Vento 2.0 GT
– Volkswagen Vento 2.8 VR6
Diesel Modellen
– Volkswagen Vento 1.9 D CL
– Volkswagen Vento 1.9 D CL Atlantic
– Volkswagen Vento 1.9 SDI CL
– Volkswagen Vento 1.9 TDI GT

Waar kunnen we u mee helpen?