Taxatie waarde en dagwaarde Audi

Taxatie waarde en dagwaarde Audi

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Audi,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Audi logo 
Audi is voortgekomen uit het in 1899 ontstane autobedrijf Horch Automobielwerke. Horch werd in eerste instantie opgericht door de oud Mercedes Benz medewerker August Horch. Deze samenwerking duurde slechts 10 jaar. Samen met een andere partner startte Horch een nieuwe autofabriek. De zoon van deze rijke partner studeerde toentertijd Latijn en ving een woordenwisseling tussen Horch en zijn vader op. Horch betekend in het Duits: luister. De Latijnse naam voor Horch is: Audi. Deze woordenwisseling is inmiddels van grote waarde gebleken voor merk Audi.

Audi valt samen met Mercedes en BMW in de categorie van premium merken en heeft een goede reputatie ongebouwd in de occasionmarkt, waarbij de waarde van een Audi hoger ligt dan van een gemiddelde occasion.

Audi A2

De Audi A2 is een auto die volledig uit aluminium is vervaardigd. Dankzij het lage gewicht en de lage cw waarde heeft de A2 een laag brandstofverbruik. Gemiddelden van 1 op 25 zijn bij een normale rijstijl eerder regel dan uitzondering. De Audi A2 werd geleverd in een 5-deurs uitvoering. De verkopen vielen behoorlijk tegen en daarom heeft Audi eind 2005 de productie stop gezet. Mede dankzij zijn lage verbruik en relatief hoge restwaarde is de A2 een uitstekende auto.
Taxeer de Audi A2 >>

Audi A3

De Audi A3 is sinds de Audi 50 de eerste auto van Audi in het lagere marktsegment. De Audi A3 staat op dezelfde bodemplaat als van de Volkswagen Golf en is leverbaar in een 3 deurs en in een sportback (station/5 deurs) carrosserie. Concurrenten van de Audi A3 zijn o.a. de Alfa Romeo 147, BMW 1-serie, Peugeot 307, Opel Astra en de Honda Civic. Het nieuwe model van de Audi A3 is in 2003 op de markt gekomen en is een design van Walter de’Silva.

De Audi A3 is een gewilde auto in het lease segment en behoud ook in de tweedehandsmarkt goed zijn waarde.
Taxeer de Audi A3 >>

Audi A4

De Audi A4 is 14 jaar geleden ge_ntroduceerd als de opvolger van de succesvolle Audi 80. Met zijn ingetogen en stijlvolle uiterlijk was de Audi A4 van het begin af aan een populaire auto bij de zakelijke automobilisten. Vorig jaar werd de derde generatie van de Audi A4 in Frankfurt gepresenteerd. Inmiddels is de nieuwe A4 Avant ook leverbaar.

Gezien de hoge vraag naar een A4 occasion zal ook de waarde van een nieuw model Audi A4 in de toekomst ruim boven de gemiddelde restwaarde liggen.
Taxeer de Audi A4 >>

Audi A5

Om de concurrentie met de BMW 3-serie Coup_ en Mercedes-Benz CLK aan te gaan heeft Audi in 2007 de A5 op de markt gebracht. Aan de basis de neiuwe Audi A5 staat de Audi Nuvolari van top designer Walter de’Silva. De A5 wordt door vele Audi liefhebbers als __n van de mooiste coup_’s beschouwd.
Taxeer de Audi A5 >>

Audi A6

De Audi A6 is __n van de weinige auto’s die tot 2 x toe tot zakenauto van het jaar is verkozen. Hiermee zet Audi de toon in het belangrijke zakelijke segment, waarbij waarbij de lease maatschappijen veel waarde hechten aan een hoge restwaarde. De bestuurders zal het allemaal niet veel uitmaken wat de waarde van hun A6 na de lease periode is. Zij rijden een Audi A6 vanwege de goede rijeigenschappen en de betrouwbare techniek. De Audi A6 wordt veel aangeboden op de tweedehands markt en heeft daarom in tegenstelling tot andere Audi modellen wat meer moeite om de waarde hoog te houden.

Onlangs heeft de Audi A6 een facelift gekregen waarbij de voorbumper een nieuwe look heeft en is er LED-verlichting in de koplampen toegepast. Verder is het onderstel aangepast en verder verbeterd, daardoor is er volgens Audi nog meer comfort gecre_erd. Met de ontwikkeling van de nieuwe motoren heeft Audi rekening gehouden met de vraag naar zuinige en milieubewuste auto’s en zou het verbruik over het hele motoren gamme 12% minder moeten zijn.
Taxeer de Audi A6 >>

Audi A8

De Audi A8 kwam in 1994 voor het eerst op de markt. Het was de allereerste top-klasse sedan die volledig van aluminium werd vervaardigd. In 1999 kreeg de Audi A8 zijn eerste facelift, het betroffen slechts kleine wijzigingen in het interieur en aan de carrosserie. Pas in 2003 kwam er een heel nieuw model. Het was de bedoeling van Audi om een sportieve luxe sedan te lanceren. Om daad bij het woord te voegen heeft Audi in 2004 de speciale Audi A8 W12 met 450 pk op de markt gebracht. In 2007 kreeg de A8 een lichte update, voortaan heeft de auto standaard de stuurinrichting van de S8 en de ook luchtvering werd gewijzigd. Ook kwam er nieuwe basismotor, een 2.8-liter V6 FSIe. De ‘e’ staat voor zuinige modellen van Audi.
Taxeer de Audi A8 >>

Audi Q7

De Audi Q7 stamt uit 2005 en is de eerste echte SUV van Audi. De Q7 staat op dezelfde bodemplaat als de Volkswagen Touareg en Porsche Cayenne. De Q7 heeft standaard 4-wheel drive en is leverbaar in een 5 of 7 persoons uitvoering. Daarnaast beschikt de Audi Q7 over een compleet scala aan extra’s, zoals side assist, oftewel een dode hoek waarschuwing, een optionele adaptieve cruisecontrol die zich aanpast aan de snelheid van de auto voor u. Ook de Q7 is voorzien van Audi’s Multi Media Interface (MMI). Audi was redelijk laat met de introductie van een SUV. Precies tijdens de lancering van de Q7 kwam er veel kritiek op grote slurpende auto’s. De Audi Q7 kreeg daarom veel negatief commentaar in de media en van de consument. Dit ondanks dat een Mercedes GL-Klasse zelfs nog groter is.
Taxeer de Audi Q7 >>

Audi Allroad

De Audi allroad quattro is een Crossover SUV/Stationwagon, het is in feite een terreinvariant van de Audi A6 Avant. De Audi allroad quattro kwam in 2000 op de markt en beschikt standaard over de befaamde Audi quattro techniek. De verkoop doelstellingen van de Allroad zijn ruimschoots gehaald. Hiermee is de Audi Allroad een waarde volle aanvulling op het A6 gamma gebleken.
Taxeer de Audi Allroad >>

Audi TT

De Audi TT is de betaalbare sportieve telg in het Audi gamma. De tweezitter is sinds 1998 op de markt en concurreert met de BMW Z4, de Mercedes-Benz SLK, en de Nissan 350Z. In 2005 lanceerde Audi met gelimiteerde oplage de TT quattro sport, dit ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van de legendarische Quattro techniek. De Audi TT is ook in de tweedehands markt een populaire auto en behoud zijn waarde boven gemiddeld.
Taxeer de Audi TT >>

Taxeer de Audi 100 >>
Taxeer de Audi 80 >>
Taxeer de Audi V8 >>

 

Waar kunnen we u mee helpen?