Taxatie waarde en dagwaarde Cadillac

Taxatie waarde en dagwaarde Cadillac

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Cadillac,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Cadillac logo 

Cadillac is een Amerikaans merk van luxeauto’s. Sinds 1909 behoort het merk tot het General Motors-concern. Cadillacs worden vooral in de Verenigde Staten en Canada verkocht waar de merknaam staat voor een hoge kwaliteit.

In 1999 werd de Cadillac Evoq voorgesteld op de autosalon van Detroit. Deze roadster-conceptauto was een voorsmaakje van Cadillac’s nieuwe stijl die Art and Science heet. De auto had scherpe lijnen en hoeken en vormde de basis voor de Cadillac XLR. Uiteindelijk zijn alle modellen van Cadillac overgegaan naar deze nieuwe stijl.

In 2005 kondigde General Motors de eerste Cadillac aan die exclusief voor de Europese markt bestemd was. Deze Cadillac BLS wordt sinds 2006 gebouwd door de Zweedse afdeling Saab. De BLS is een onderdeel van Cadillac’s plan om opnieuw tot ’s werelds top-luxemerken te behoren. Daartoe wil het merk de verkopen buiten Noord-Amerika jaarlijks verdubbelen tot 2010. De doelstelling is om vanaf dat jaar jaarlijks 20.000 auto’s te verkopen in Europa, de eerste vijf maanden van 2007 zijn er echter nog maar 1.314 auto’s verkocht. Cadillac wil auto’s gaan bouwen in China en modellen ontwikkelen die klanten in China en Europa aanspreken. In 2003 verkocht het merk 216.090 auto’s in de VS, 6890 in Canada en slechts 3.252 elders.

Taxeer de Cadillac BLS >>
Taxeer de Cadillac CTS >>
Taxeer de Cadillac Eldorado >>
Taxeer de Cadillac Escalade >>
Taxeer de Cadillac Seville >>
Taxeer de Cadillac SRX >>
Taxeer de Cadillac STS >>

 

Waar kunnen we u mee helpen?