Taxatie waarde en dagwaarde Chevrolet

Taxatie waarde en dagwaarde Chevrolet

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Chevrolet,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Chev logo

Chevrolet, ook wel Chevy genoemd, is een Amerikaans automerk dat in 1911 werd opgericht in de Verenigde Staten. Het is eigendom van General Motors en is het meest verkochte merk van dat concern.

In 2003 kondigde GM aan dat een aantal van haar pick-ups, waaronder de Chevrolet TrailBlazer EXT, vanaf modeljaar 2005 te verkrijgen zullen zijn met General Motor’s Displacement on Demand (nu Active Fuel Management)-technologie. Hiermee zou het brandstofverbruik met 8% dalen door in lichtere omstandigheden een aantal cilinders uit te schakelen. In 2004 bracht GM met de Chevrolet Silverado haar eerste hybride pick-up op de markt. Deze is 12% zuiniger dan vergelijkbare niet-hybrides.

In Europa wordt sinds 2004 Daewoo-modellen als Chevrolet verkocht.

Chevrolet is het best verkopende merk van General Motors en in 2005 ook het meest verkochte merk op de Noord-Amerikaanse markt. Het was de eerste keer dat Ford overtroffen werd sinds 1986. Ford zelf trekt dit echter in twijfel. [5] Chevrolet verkoopt 19 modellen van de compacte klasse tot SUV’s. Het best verkochte model is de Chevrolet Impala. Dat model is tevens de best verkochte Amerikaanse auto in de VS.

Ook in Latijns-Amerika is Chevrolet GM’s belangrijkste merk. Veelal ging het hier om verouderde Noord-Amerikaanse of Europese modellen (Opel) die hier een tweede levensloop kregen. Thans zijn er ook meer moderne modellen op de markt nu de concurrentie is toegenomen.

Chevrolet Europe heeft haar hoofdkantoor in Z_rich, Zwitserland en verkoopt Daewoo-modellen onder het Chevrolet-embleem. Tot 2005 werden enkele aangepaste Amerikaanse modellen verkocht in Europa. In de rest van de wereld, Vietnam, Zuid-Korea en bepaalde modellen in sommige landen uitgezonderd, worden Daewoo’s al sinds 2003 als Chevrolet verkocht. Ook in 2005 werd de Chevrolet Corvette een apart merk. Daarnaast was in 2007 de Chevrolet Captiva de eerste Chevrolet, die exclusief voor de Europese markt was voorbestemd.

Ook in Azi_ worden Daewoo’s verkocht als Chevrolet. Tot 2003 werden in India Opels verkocht. Daarna ging men ook daar over tot Daewoo’s met een Chevrolet-logo en Subaru.

In 2001 werd de naam Chevrolet geherintroduceerd met Daewoo modellen.

Taxeer Chevrolet Alero >>
Taxeer Chevrolet Aveo >>
Taxeer Chevrolet Beretta >>
Taxeer Chevrolet Blazer >>
Taxeer Chevrolet Captiva >>
Taxeer Chevrolet Corsica >>
Taxeer Chevrolet Epica >>
Taxeer Chevrolet Evanda >>
Taxeer Chevrolet HHR >>
Taxeer Chevrolet Kalos >>
Taxeer Chevrolet Lacetti >>
Taxeer Chevrolet Lumina >>
Taxeer Chevrolet Matiz >>
Taxeer Chevrolet Nubira >>
Taxeer Chevrolet Tacuma >>
Taxeer Chevrolet Tahoe >>
Taxeer Chevrolet Trailblazer >>
Taxeer Chevrolet Trans Sport >>

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?