Taxatie waarde en dagwaarde Dacia

Taxatie waarde en dagwaarde Dacia

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Dacia,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Dacia logo 

De Dacia is een auto van Roemeense afjkomst en behoort tot de Franse Renault-groep. De twee laatste modellen die Dacia ontwikkelde waren de Dacia Solenza en de Dacia Logan. De Dacia Logan wordt via het Renault-dealernetwerk ook in veel andere landen verkocht. Dacia staat verder bekend om de oude auto’s, die niet meer geproduceerd worden. In Roemeni_ rijden er nog steeds veel oude Dacia’s rond.

In 1999 werd Renault eigenaar van Dacia. Via Renault krijgt Dacia de mogelijkheden om verder door te groeien. Dacia’s opvolger voor de 1300 is de Logan, een auto die de goedkoopste in zijn klasse moet wordenen voor к7000 tot к8.495 verkocht gaat worden. Dit is bijna 2 keer zoveel als de laatste Dacia 1300’s kostten, maar voor dat geld voldoet de auto wel aan alle milieu, kwaliteits en veiligheidseisen van een westerse auto.

In 2004 is het startsein gegeven voor de bouw van de “5000 Euro-Auto”, de Dacia Logan. Later wordt de MCV, een medium formaat 5- of 7-persoonsauto met 2350 liter bagageruimte, toegevoegd aan het gamma en is in 2007 direct een groot succes. De levertijden lopen op tot bijna een jaar.

Dacia Logan

De Dacia Logan is een zeer gunstig geprijsde auto. De auto heeft bijna dezelfde afmetingen als de Renault M_gane en de Opel Astra. De Dacia Logan is een auto met simpele vormen. Spannend noemen we hem niet. De Dacia Logan is wat hoog voor zijn breedte en qua uiterlijk ziet de Dacia Logan er ook niet echt dynamisch uit.

Binnenin de Dacia Logan ziet het er netjes uit alleen de uitstraling is wat aan de saaie kant. De bedieningsknoppen zitten op de goede plek. De uitvoering is zeer simpel maar de afwerking zit op een hoog niveau. Dan gaan we naar de stoelen van de Dacia Logan. De stoelen zitten zeer goed en geven voldoende steun.

De kofferbak van de Dacia Logan laat zich alleen door de sleutel openen. De Dacia Logan is er in 3 verschillende motoren. Een 1.4 met 75 pk, een 1.6 met 90 pk en een 1.5 maar die word niet op de Nederlandse markt verkocht.

De Dacia Logan loopt zowel op benzine als diesel en hij heeft een multipoint injectie of een common rail als brandstofsysteem. De Dacia Logan heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Dacia Logan beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Dacia Logan heeft een lengte van 4250 mm, een breedte van 1740 mm en een hoogte van 1534 mm.

Overigens heeft de Dacia Logan een gewicht van 950 kg en heeft hij een tankinhoud van 50 liter. Met 7,4 liter kun je met de Dacia Logan 100 km rijden. De Dacia Logan kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 162 km/h. Verder stoot de auto 166 g/km aan CO2 uit en produceert de auto bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,0 dB.
Taxeer de Dacia Logan >>

Uitvoeringen Dacia Logan

Diesel modellen

– Dacia Logan 1.5dci ambiance

– Dacia Logan 1.5dci laureate

 

Waar kunnen we u mee helpen?