Taxatie waarde en dagwaarde Fiat

Taxatie waarde en dagwaarde Fiat

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Fiat,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Fiat logo 

Fiat S.p.A. ( Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een groot Italiaans bedrijf en fabrikant van auto’s. De Fiat Group heeft meerdere belangen in o.a. diensten, uitgeverijen en massaproductie voor de bouw van grote machines.

In de jaren 80 bracht Fiat de modellen Panda, Uno en Tipo uit, in het volgende decennia gevolgd door de Tempra, Croma, Cinquecento, Punto, Ulysse, Barchetta, Bravo, Brava, Marea en Palio. De Fiat Uno, Tipo, Punto en Bravo zijn in het verleden allemaal auto van het jaar geworden. Het design van de Fiat Coup_ komt van de hand van Pininfarina. De Fiat Seicento en de Fiat Multipla werden als laatste modellen van de vorige eeuw op de markt gebracht. Vooral de Multipla werd met qua design lang niet door iedereen gewaardeerd.

Begin deze eeuw is Fiat gestart met het herzien van de verschillende modellen. De Doblo en Stilo kwamen op de markt en de Multipla kreeg een facelift die meer aan de wensen van de consument voldoet. Om ook de markt van de compacte MPV’s te betreden heeft Fiat de Idea in het leven geroepen.

De succesvolle Panda werd in 2004 nieuw leven ingeblazen. De Panda werd in 2004 meteen Auto van het Jaar 2004 en verkocht vanaf dag 1 heel erg goed. De opgefriste Panda is een handige vijfdeurs stadsauto voor een aantrekkelijk budget.

Om ook in het middenklasse segment wat te kunnen betekenen werd in 2005 de Croma weer geintroduceerd. Dit is de Italiaanse vertaling voor chroom, maar in Nederland word de naam geassocieerd met het pakje boter.

In september 2005 waren alle ogen gericht op de splinternieuwe Fiat Grande Punto. Deze auto moest Fiat weer definitief op de kaart zetten en deed dat ook. Vlak na de introductie (begin 2006) was het de best verkochte auto van Europa.

De slecht verkopende Stilo werd in 2007 opgevolgd door de Fiat Bravo. Op basis van deze vijdeurs uitvoering verwacht Fiat in 2010 ook een station uitvoering op de markt te brengen.

Taxeer de Fiat 500 >>
Taxeer de Fiat 600 >>
Taxeer de Fiat Barchetta >>
Taxeer de Fiat Brava >>
Taxeer de Fiat Bravo >>
Taxeer de Fiat Cinquecento >>
Taxeer de Fiat Coupe >>
Taxeer de Fiat Croma >>
Taxeer de Fiat Doblo >>
Taxeer de Fiat Grande Punto >>
Taxeer de Fiat Idea >>
Taxeer de Fiat Marea >>
Taxeer de Fiat Multipla >>
Taxeer de Fiat Palio >>
Taxeer de Fiat Panda >>
Taxeer de Fiat Punto >>
Taxeer de Fiat Sedici >>
Taxeer de Fiat Seicento >>
Taxeer de Fiat Stilo >>
Taxeer de Fiat Tempra >>
Taxeer de Fiat Tipo >>
Taxeer de Fiat Ulysee >>

Waar kunnen we u mee helpen?