Taxatie waarde en dagwaarde Mitsubishi

Taxatie waarde en dagwaarde Mitsubishi

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Mitsubishi,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Mitsubishi logo 

Mitsubishi Motors Corporation is een Japanse auto producent. In het jaar 2002 werd Mitsubishi Motors Europe in de wereld geroepen om de verkopen vanuit Europa te ondersteunen. De afgelopen paar jaar heeft Mitsubishi verlies gedraaid, maar nu in 2008 lijkt het alsof ze weer op de goede weg zijn. Met de nieuwe modellen zoals de Outlander, Pajero en de nieuwe Lancer zijn ze weer helemaal terug in de markt. In Nederland heeft Mitsubishi het afgelopen jaar ongeveer een groei van 5% gehad. Vooral de Mitsubishi Outlander is een groot succes voor het bedrijf. Wereldwijd nemen de verkopen met 9% toe.

Mitsubishi Colt

De Mitsubishi Colt is een kleine middenklasse en wordt sinds 1962 onder deze naam geproduceerd. De Mitsubishi Colt is tegenwoordig nogsteeds in productie.
Taxeer de Mitsubishi Colt >>

Mitsubishi Lancer

De Mitsubishi Lancer is een middenklasse sedan. De eerste Lancer werd als in de jaren 70 geproduceerd. In 2008 is de nieuwe Mitsubishi Lancer voorgesteld.
Taxeer de Mitsubishi Lancer >>

Mitsubishi Galant

De Mitsubishi Galant is afgeleid van het Franse gallan en valiant en betekent ongeveer ridderlijk. De Mitsubishi Galant is op dit moment bij de negende generatie aangekomen, vroeger was de Galant een auto in de compacte klasse; tegenwoordig is het een middenklasser. In totaal zijn er zo’n vijf miljoen van verkocht.
Taxeer de Mitsubishi Galant >>

Mitsubishi Pajero

De Mitsubishi Pajero, ook wel bekend als de Mitsubishi Montero en als de Mitsubishi Shogun uit de SUV klasse.
Taxeer de Mitsubishi Pajero>>

Taxeer de Mitsubishi 3000GT>>
Taxeer de Mitsubishi Carisma >>
Taxeer de Mitsubishi Eclipse >>
Taxeer de Mitsubishi Grandis >>
Taxeer de Mitsubishi Outlander >>
Taxeer de Mitsubishi Sigma >>
Taxeer de Mitsubishi Space Star >>
Taxeer de Mitsubishi Space Wagon >>

Waar kunnen we u mee helpen?