Taxatie waarde en dagwaarde Nissan

Taxatie waarde en dagwaarde Nissan

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Nissan,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Nissan Logo 

Nissan is een Japanse autofabrikant en een van de grotere autofabrikanten na Toyota. In de jaren negentig kwam het concern in financi_le problemen. Het Franse automerk Renault werd in 1999 hoofdaandeel-houder, daarna werd de productie van de Nissan Skyline gestopt. Wereldwijd verkoopt Nissan verschillende soort auto’s, van een sportwagen als de 350Z tot aan een kleine вvrachtwagen’ de Atleon. Nissan is expert op het gebied van 4×4 aangedreven auto’s. Ook heeft Nissan een tweetal hoog aangeslagen auto’s geproduceerd, namelijk de Nissan Skyline en de Nissan 300ZX. Voor de Amerikaanse automarkt heeft Nissan een nieuw merk het leven ingeroepen, welteverstaan “Infinity”.

Nissan Micra

De Micra is een economy-klasse auto waarvan Nissan momenteel al bij de derde generatie is aangekomen. De auto staat voor zuinigheid, compact maar toch ruim van binnen. De Micra automaat heeft 4-traps versnellingsbak aan boord. De CC versie van de Micra is in 2006 pas op de markt gekomen, de CC bevat een 1.4 of 1.6 motor.
Taxeer de Nissan Micra >>

Nissan Note

De Nissan Note is een mini-MPV en bevindt zich in het B-segment en C-segment. De Nissan note werd begin 2005 ge_ntroduceerd in Belgi_. De auto is ontwikkeld op basis van de вTone’, een prototype welke op de Autosalon van Parijs werd getoond.
Taxeer de Nissan Note >>

Nissan Primera

De Nissan Primera is een uit de zogenaamde middenklasse, en sinds 1990 verkrijgbaar in Europa. De Nissan Primera is als een vierdeurs-sedan en als vijfdeurs stationwagen te koop. De derde generatie van de Nissan Primera werd in 2002 op de markt gebracht en is nogsteeds leverbaar in Nederland. Wat vooral opvalt aan zijn uiterlijk is de meer gestroomlijnde body van de auto. Ook een achteruitrij camera in de Primera werd standaard.
Taxeer de Nissan Primera >>

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai werd in 2007 door Nissan op de markt gebracht. De naam вQashqai’ komt van een volk uit Iran. De Qashqai is de eerste productie-auto ontworpen door het Nissan Design Europe bureau en werd voor het eerst op de Parijs motor show aan het publiek voorgesteld. Tussen de andere modellen van Nissan past de Qashqai goed bij de Nissan X-trail, waarbij hij de Almera en Primera van Nissan opvolgt. De Nissan Qashqai heeft de hoogste score ooit gehaald bij de veiligheidstest EuroNcap.
Taxeer de Nissan Qashqai >>

Nissan 350Z

De Nissan 350Z zit in het segement van de sportcoupe’s, hij werd in 2002 in de Verenigde Staten uitgebracht en in 2003 kwam hij in Europa op de markt. Momenteel is de 350Z aangekomen bij de vijfde versie. De Nissan 350Z heeft sinds zijn introductie bij verschillende internationale autowedstijden laten zien wat hij waard is. In Nederland wordt de 350Z geleverd met een 3.5 liter V6 blok.
Taxeer de Nissan 350Z >>

Taxeer de Nissan 100 NX >>
Taxeer de Nissan 200 SX >>
Taxeer de Nissan 300 ZX >>
Taxeer de Nissan Almera >>
Taxeer de Nissan Almera Tino >>
Taxeer de Nissan Maxima QX >>
Taxeer de Nissan Murano >>
Taxeer de Nissan Navara >>
Taxeer de Nissan Pathfinder >>
Taxeer de Nissan Patrol GR >>
Taxeer de Nissan Serena >>
Taxeer de Nissan Sunny >>
Taxeer de Nissan Terrano >>
Taxeer de Nissan X trail >>


 

 

Waar kunnen we u mee helpen?