Taxatie waarde en dagwaarde Renault

Taxatie waarde en dagwaarde Renault

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Renault,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Renault logo 

Renault is een echt Frans autobedrijf dat personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren produceert en vermarkt. Louis Renault is de oprichter van de Renault fabrieken en Reanult mag zich momenteel tot een van de grootste Europese automobielfabrikanten rekenen.

Het hoofdvestiging van Renault staat in Boulogne-Billancourt en het R&D Technocentre van Renault is gevestigd in Saint-Quentin-en-Yvelines. Renault heeft als doel om op alle nieuw te introduceren auto’s de maximale vijf sterren behalen bij de Euro NCAP crash tests. Hiermee wil Renault zich meer en meer positioneren als een veilig merk en heeft Volvo als voorbeeld genomen.

In de jaren 80 ontwikkelt Renault twee van de succesvolste auto’s; de Renault 25 en de Renault Espace (MPV). Robert Opron is de otwerper van deze 2 nieuwe modellen en Renault positioneert de auto’s als een nieuw segment, namelijk als luxe ruimtewagens. De Renautl Espace als luxe familie auto en de Renault 25 als luxe en zakelijke reisauto.

Begin deze eeuw ziet Renault steeds meer het belang van een krachtig design van de Renault modellen en topdesigner Patrick Le Qu_ment maakte deze visie waar in de vorm van de controversi_le Renault Avantime. De in 2002 ge_ntroduceerde Renault Megane was duidelijk een voortvloeisel en doorontwikkeling van de Avantime voor een grotere markt. Een jaar eerder werd de zeer succesvolle nieuwe Laguna op de markt gebracht en dit fraaie staaltje van design zorgde naast de succesvolle Renault Scenic voor goede verkopen. Helaas was het met de techniek van de Laguna wat minder gesteld. Alhoewel het met de kwaliteit momenteel echt wel in orde is, heeft Renault nog steeds last van de vele technische problemen die de Laguna destijds had.

Taxeer de Renault 19 >>
Taxeer de Renault 21 >>
Taxeer de Renault Avantime >>
Taxeer de Renault Clio >>
Taxeer de Renault Espace >>
Taxeer de Renault Grand Espace >>
Taxeer de Renault Grand Modus >>
Taxeer de Renault Grand Scenic >>
Taxeer de Renault Kangoo >>
Taxeer de Renault Laguna >>
Taxeer de Renault Megane >>
Taxeer de Renault Modus >>
Taxeer de Renault Safrane >>
Taxeer de Renault Scenic >>
Taxeer de Renault Twingo >>
Taxeer de Renault Vel Satis >>

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?