Taxatie waarde en dagwaarde Rover

Taxatie waarde en dagwaarde Rover

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Rover,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Rover logo 

Rover heeft zijn oorsprong als rijwielfabrikant en de historie van dit Britse merk gaat terug tot 1883. De eerste auto werd gebouwd in 1904. Vanaf het moment dat de gebroeders Wilks aan het hoofd van het bedrijf werden aangesteld, begon Rover auto’s van hoogstaande kwaliteit te maken. Voor die tijd legde het merk zich toe op redelijk eenvoudig te produceren automobielen.

De Rover 75 (of P4) is __n van de succesmodellen van Rover geweest. De auto, naar een ontwerp van Raymond Loewy, werd gebouwd van 1949 tot 1962. Ook de Rover 2000 (P6) was succesvol en schreef geschiedenis als de allereerste Auto van het Jaar (1963/1964).

Een verrassende stap in de overnamehistorie achter Rover was de verkoop (in 1997) aan BMW in plaats van Honda, dat geacht werd een aanzienlijke interesse te hebben in het merk. BMW blies de Rover 75 nieuw leven in. In 2000 volgde een splitsing van de Rover onderdelen: Mini bleef bij BMW en Land Rover ging naar Ford. De divisie Personenauto’s werd zelfstandig.

Britse waardigheid, dat hangt natuurlijk om het gehele merk Rover heen. AutoDNA helpt u graag met het bepalen van de huidige en toekomstige waarde van _w Rover.

Taxeer de Rover 100 Serie >>
Taxeer de Rover 200 Serie >>
Taxeer de Rover 400 Serie >>
Taxeer de Rover 600 Serie >>
Taxeer de Rover 800 Serie >>
Taxeer de Rover 25 >>
Taxeer de Rover 45 >>
Taxeer de Rover 75 >>
Taxeer de Rover Cityrover >>
Taxeer de Rover Streetwise >>
Taxeer de Rover Tourer >>

Waar kunnen we u mee helpen?