Taxatie waarde en dagwaarde Toyota

Taxatie waarde en dagwaarde Toyota

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Toyota,
trek je gr_tis via het kenteken na op AutoDNA!

Toyota logo 

In 2007 heeft de Toyota Motor Corporation de koppositie qua verkopen van GM overgenomen en heeft daarmee het doel bereikt om de grootste autoproducent van de wereld te worden.

De Japaner, Sakichi Toyoda, was de uitvinder van een geautomatiseerde weefmachine en kreeg een groot geldbedrag van een Engels bedrijf om de machine ook in Europa te mogen produceren. De zoon, Kiichiro Toyoda, mocht met dit geld een eigen bedrijf beginnen. Toyoda jr. besloot auto’s te gaan maken.

Al in een vroeg stadium werd een kwaliteitscontrole ontwikkeld voor de productie van de auto’s, beter bekend als het beroemde Lean Production. De Toyota’s maakten snel (net als alle andere Japanse merken) naam met hun ongekend hoge betrouwbaarheid. Kiichiro Toyoda’s doel was wat dat betreft geslaagd. Anno 2006 is Toyota nog steeds koploper op het gebied van kwaliteit en heeft de minste storingen per verkochte auto.

De Toyota Corolla werd in 1966 geintroduceerd en was zo gewild dat het tot op heden de best verkochte Toyota is.Snel daarna werd de auto ook in Nederland ge_mporteerd. Er werden op een gegeven moment zoveel Corolla’s verkocght dat Toyota er een compleet nieuwe fabriek voor heeft gebouwd.

Vele jaren later gooide de Toyota Prius hoge ogen in de autobranche. Het was de eerste productie hybride ter wereld en ondanks de toegenomen concurrentie van o.a. de Honda Civic nog steeds de best verkochte hybride auto. Het 100.000ste exemplaar van de Prius rolde in 2003 van de productieband. In 2004 kreeg de Prius een facelift en een nieuwe techniek waardoor de auto nog iets zuiniger werd. Nog geen 4 jaar later in 2008 werd een nieuw record bereikt: de 1.000.000ste Toyota Prius.

Taxeer de Toyota Auris >>
Taxeer de Toyota Avensis >>
Taxeer de Toyota Aygo >>
Taxeer de Toyota Camry >>
Taxeer de Toyota Celica >>
Taxeer de Toyota Corolla >>
Taxeer de Toyota Funcruiser >>
Taxeer de Toyota Land Cruiser >>
Taxeer de Toyota MR2 >>
Taxeer de Toyota Paseo >>
Taxeer de Toyota Picnic >>
Taxeer de Toyota Previa >>
Taxeer de Toyota Prius >>
Taxeer de Toyota Rav4 >>
Taxeer de Toyota Starlet >>
Taxeer de Toyota Verso >>
Taxeer de Toyota Yaris >>

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?